Kontor, Fabriksgatan 4A, Ulricehamn

  • 343 m²

Unikt kontor med bevarad industrikänsla, stora fönsterpartier och en egen stor uteplats vänd mot torget på Kvarter Väveriet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 343 m²
Adress Fabriksgatan 4A
Kommun Ulricehamns kommun
Byggår 1945
Hiss Ja
Objektsnummer 41947682

Beskrivning

År 1945 byggdes Wellanderska villan ut med en större fabriksdel med öppen planlösning och sågtak. Såghallen, som vi kallar denna del för, finns en lokal på 343 kvm kvar att iordningsställas för en ny hyresgäst.Lokalen har två plan, med ljusinsläpp både från ovan och genom de stora nyupptagna fönsterpartierna med panoramavy mot Ulricehamns största piazza med tillhörande kvarterskrog. En del av lokalen är helt öppen mellan våningsplanen och har hela 6-7 m i takhöjd. Industrikänslan är bevarad och kommer att förstärkas i samband med att lokalen iordningsställs med nutida material och modern inredningsarkitektur. Entrén till lokalen sker via ett av de stora fönsterpartierna ut mot torget, där också lokalens egna stora uteplats finns.Som kontor passar verksamheter som behöver ca 10- 15 arbetsplatser, lite beroende på utformning. Behövs lagerutrymme finns detta i nära anslutning till lokalen.Den här lokalen behöver upplevas på plats! Så hör av dig till oss så spånar vi gemensamt, på plats, kring både planlösning, material och inredning.

Omgivning

Väveriet ligger vackert beläget vid sjön Åsunden och de fina promenadstråken utmed sjön. Både livsmedelsbutik, gym och kontorsvaruhandel (med paketutlämning) ligger i nära anslutning fastigheten. Mitt i kvarteret ligger även det härliga öppna torget där en kvarterskrog väntas öppna upp framöver, samt en boulebana som är tillgänglig för alla Väveriets hyresgäster.

Kommunikationer

Kvarteret ligger ca 600 m från Ulricehamns busstation.

Parkering

På Kvarter Väveriet finns både utvändig parkering och garageplats att hyra.

Service

Med bara några få minuters promenad tar du dig till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger.


Karta

Bilder på lokalen