Kontor, Fabriksgatan 2C, Ulricehamn

  • 108 m²

Unik lokal på 84 kvm, med en härlig takhöjd och bevarade industri-detaljer, en av de outvecklade lokaler som finns kvar på Väveriet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 108 m²
Adress Fabriksgatan 2C
Publicerad 2023-09-26
Kommun Ulricehamns kommun
Byggår 1945
Hiss Nej
Objektsnummer 41963182

Beskrivning

Denna kontorslokal på 84 kvm når du enklast från torget, men också från Storgatan och den stora corténentrén. Kontoret passar verksamheter som behöver någonstans mellan 5- 10 arbetsplatser.

Lokalen har en härlig rymd via den generösa takhöjden. De gamla detaljerna som finns kvar vill vi bevara och förstärka i samband med att lokalen iordningsställs med nutida material och modern inredningsarkitektur, för att skapa en unik och stimulerande arbetsplats.

I nära anslutning till lokalen finns lager- och förrådsutrymmen, samt omklädningsrum om du tycker om ta ett träningspass till jobbet eller över lunchen.

Planlösningen och inredning tittar vi på tillsammans så att lokalen blir precis det du drömt om! Tveka inte att kontakta oss vid intresse eller frågor. Vi bokar gärna en visning för att visa upp denna fina lokal!

Omgivning

Väveriet ligger vackert beläget vid sjön Åsunden och de fina promenadstråken utmed sjön. Både livsmedelsbutik, gym och kontorsvaruhandel (med paketutlämning) ligger i nära anslutning fastigheten. Mitt i kvarteret ligger även det härliga öppna torget där en kvarterskrog väntas öppna upp framöver, samt en boulebana som är tillgänglig för alla Väveriets hyresgäster.

Kommunikationer

Kvarteret ligger ca 600 m från Ulricehamns busstation.

Parkering

Här finns både utvändig parkering och garageplats att hyra.

Service

Med bara några få minuters promenad tar du dig till Ulricehamns gågata, dess serviceutbud och restauranger.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen