Kontor, Eugeniavägen 22–26, Hagastaden, Solna

  • 5 000–20 000 m²

Välkommen till Infinity: En inspirerande och miljösmart arbetsplats mitt i Hagastaden


Lokaltyp Kontor
Total yta 5 000–20 000 m²
Adress Eugeniavägen 22–26
Område Hagastaden
Kommun Solna kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41974004

Beskrivning

På bara en minuts gångavstånd från Hagastadens planerade tunnelbanestation erbjuder Castellum nyproducerade kontorsytor i klimatsmarta Infinty. Lokaler som kommer att skräddarsys efter era önskemål och specifikationer för att skapa den arbetsplats som möter era behov på bästa möjliga sätt.

I Infinity möter ni en arbetsplats att längta till:
Vi erbjuder sammanhängande ytor om 5 000-20 000 kvadratmeter. Längs flera av våningsplanens fasadsidor löper dessutom generösa takterrasser med milsvid utsikt; utemiljöer som bidrar med inspiration och avkoppling som följer med långt in i byggnaden, även vintertid. Vi lägger stor vikt vid att skapa en fungerande och smakfull uppdelning mellan de externa och de interna delarna av lokalerna, liksom vid en kreativ mix av arbetsytor som är anpassade för olika sammanhang och uppgifter.
Tillsammans skapar vi rätt blandning av moderna studios, öppna landskap, mötesrum och auditorium i kombination med sociala ytor och ett rymligt lunchrum.
Utöver de privata kontorsytorna kommer ni även att ha tillgång till allmänna utrymmen som gör vardagen både enklare och roligare. Bland annat ett cykelrum med verkstad och fina omklädningsrum med duschar som inspirerar till att ta cykeln till kontoret eller en joggingrunda på lunchen.

I fastighetens entré planerar vi för en välkomnande lounge med café, butiker, gemensam reception, konferensavdelning och träningsyta. I fastigheten finns även cykelparkering med tillhörande verkstad och laddmöjligheter samt omklädningsrum med skåp och duschar.

Omgivning

Hagastaden har hittat sin plats och redan blivit en självklar del av innerstaden. Den modiga arkitekturen, människorna som vistas här och kombinationen av målmedveten forskning och företagande sida vid sida, ger hela stadsdelen en särskild karaktär. Den andas framtidstro.

Med sitt pampiga landmärke Norra Tornen sticker den nya stadsdelen ut hakan över hela Stockholm, som en portal till de 50 000 arbetsplatser, 6 000 nya hem och bubblande blandning av förtag, restauranger, butiker, universitet och bostäder som ryms innanför. Trafik och järnvägsspår har byggts in i tunnlar för att ge plats åt nya kvarter, gator, cykel- och gångstråk. Och för hela områdets ambitiöst planerade lunga, Norra Stationsparken. Här är allt redan från början planerat för att det ska vara smidigt att ta sig fram till fots eller med cykel. Och för att ta sig hit från resten av världen.

Kommunikationer

Infinity ligger bara några minuter från grön t-banelinje och från Odenplans pendeltågsstation. Flera busslinjer, bland annat flygbussen till Arlanda, går också härifrån

Parkering

Närliggande p-garage

Övrigt

Adress: Eugeniavägen 22–26
Uthyrningsbar yta: 5000 - 20 000 kvm
Våningsplan: 0-12
Preliminärt färdigställande: 2027
Arkitekter: Brunnberg & Forshed, Studio Stockholm


Karta
Visa på kartan: