Kontor, Engelbrektsgatan 69-71, Centrum, Göteborg

  • 260–2 112 m²
  • Q 3 - 2024
  • 80 167 - 651 200 kr/mån

Fastighet på Engelbrektsgatan alldeles intill Heden renoveras och byggs om till moderna kontorsytor


Lokaltyp Kontor
Total yta 260–2 112 m²
Adress Engelbrektsgatan 69-71
Område Centrum
Publicerad 2023-11-14
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Våning 9
Tillträde Q 3 - 2024
Objektsnummer 41945132
Hyra 80 167 - 651 200 kr/mån
3 700 kr/m²/år

Beskrivning

Vi gör plats för fler. Just nu genomgår vår fastighet på Engelbrektsgatan en förvandling. Här skapas nya och nyrenoverade kontorsytor där det charmiga 60-talet möter modern arkitektur. En unik möjlighet att påverka ditt framtida kontor och anpassa det till er verksamhet. Mitt i hjärtat av Göteborg.

Här finns ytor för allt du behöver för att trivas. Kanske vill ni att vi bygger till dusch och omklädningsrum?

Eftersom hela fastigheten totalrenoveras från grunden finns här möjligheten att anpassa lokalens utformning efter er verksamhets önskemål. Önskar ni egna cellkontor eller öppet kontorslandskap? Behöver ni flera mindre grupprum eller större konferensrum? Vår arkitekt hjälper er att skissa fram den lösning som passar bäst för just er. Våningsplanen kan kopplas ihop med egen intern trappa om man önskar större yta än vad som ryms på ett våningsplan. Även dusch och omklädning kan anläggas i ert egna utrymme. Lokalerna kommer vara iordningställda för inflyttning. Det finns möjlighet till tre olika anpassninsval för mattor och färgval. Lokalerna kommer uppfylla alla vedertagna standarder för arbetsmiljö och funktionskrav. Angiven hyra gäller för helt öppen planlösning.

I fastigheten kommer GöteborgsLokaler att återbruka och renovera med varsam hand för att bevara husets ursprungliga karaktär. Ombyggnationen kommer att göras med målsättning Miljöbyggnad Silver och med hjälp av verktyget Byggvarubedömningen (Byggvarubedömningen bedömer byggrelaterade produkter utifrån dess kemiska innehåll, miljöpåverkan under livscykeln och i förlängningen även social påverkan i leverantörsledet). Fastigheten kommer däremot inte certifieras i nuläget.

Flertalet olika gym finns i närområdet inom gångavstånd. Goda möjligheter att hyra större konferenslokaler i närområdet bl.a. Burgården, Svenska Mässan, Scandic Opalen.

Omgivning

Fastigheten ligger i hörnet av Engelbrektsgatan och Sten Sturegatan i centrala Göteborg. Det är lika nära till Avenyn med sitt stora och spännande utbud av restauranger och butiker som till evenemangstråket med Ullevi, Scandinavium, Svenska mässan, hotell och Liseberg.

Kommunikationer

Det är mycket goda kommunikationer till Engelbrektsgatan.

Med kollektivtrafiken har ni flera hållplatser att välja mellan bara några hundra meter från adressen. Pendeltågsstationen, Lisebergs Station ligger också nära.

Det är snabbt och lätt att ta sig ut på E6:an med bil, inom 1 km finns tre påfarter.

Korsvägen ligger ca 550 m från lokalen och där går flygbussarna var 20 minut till Landvetter. Med endast en liten promenad på drygt 10 minuter når du Göteborgs Centralstation.

För tidtabeller och reseplanering i Göteborgsområdet läs mer på www.vasttrafik.se och www.trafiken.nu

Parkering

Det finns totalt 37 fasta p-platser i fastighetens garage som ska fördelas på fastighetens samtliga hyresgäster. Om förhyrning av ett helt plan om ca 500 m ger det ca 3 p-platser. Dessutom finns det gott om flera parkeringsplatser i närområdet. Dels ett nybyggt p-hus vid Heden som rymmer ca 700 p-platser samt P-hus Skånegatan som också ligger inom gångavstånd. I fastighetens p-garage finns möjlighet till parkering, dock ett begränsat antal. I huset planeras det även för cykelparkering. Läs mer om parkering på parkeringgoteborg.se.

Service

Med restauranger, caféer, livsmedelsbutik och gym i närområdet finns det mycket att välja på. Vallhallabadet, där även Sats och Friskis & Svettis huserar, ligger inom 5 minuters gångväg.

Framtidens Bredband finns i alla våra lokaler. Du som är hyresgäst har tillgång till ett öppet bredbandsnät, vilket ger dig möjlighet att beställa bredbandstjänster upp till 1000 Mbit/sek och ett bredare utbud av tjänster inom tv, telefoni och internet. En av de stora fördelarna med Framtidens Bredband är att du själv kan välja mellan olika tjänsteleverantörer. Några av dem erbjuder både bredbandstelefoni och internet, medan vissa är specialiserade på en tjänst. Aktuell information om hur du beställer tjänster finner du på framtidensbredband.se.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen