Kontor, Drottninggatan 37, Kungsstan, Göteborg

  • 457 m²
  • 20220401


Lokaltyp Kontor
Total yta 457 m²
Adress Drottninggatan 37
Område Kungsstan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1864
Renoveringsår 1966
Tillträde 20220401
Objektsnummer 41931797

Beskrivning

Här har ni chansen att samla alla kollegor i en ljus och nyrenoverad vindslokal med egen takterrass och utsikt över takåsarna. Kontoret passar er som vill sitta mitt i smeten i en flexibel planlösning bestående av mixade ytor. I ena delen av lokalen jobbar ni i ett öppet kontorslandskap och för mer fokuserat arbete finns nio kontorsrum, alternativt bokas ett av de tre mötesrummen. I det moderna köket som rymmer många är det möjligt att ha sköna mingel eller slå sig ner för en lunch. Takfönstren bidrar med extra dagsljus och från kontorsrummen bjuds ni på utsikt mot grannhusen. När man kliver in på kontoret finns en härlig yta för reception och lounge. Här kan ni ta emot era besökare som kan slå sig ner i soffan med en god kaffe. Modern historisk fastighet i smidigt läge mitt i centrum Fastigheten har en historia från 1864 då huset byggdes. Här har varit både badhus och bank. Idag är byggnaden  miljöcertifierad med LEED GULD, läs gärna mer www.sgbc.se/certifiering/leed/ . Hit är det enkelt att ta sig. Cykelpendlaren parkerar i något av cykelställen utanför och för den bilburne finns flera garage på kringliggande gator. Buss, spårvagn eller tåg ligger bara någon minut bort. I kvarteren utanför finns allt ni kan tänkas behöva för en bekväm vardag. Ärenden eller dagens träningspass bockas av på lunchen eller efter jobbet. Bara en kort joggingtur eller promenad bort hittar ni flera grönområden, som till exempel Kungsparken, där det är härligt att ladda energi eller ta ett kreativt gåmöte med kollegan eller chefen. Här blir det enkelt att skapa ett socialt och trivsamt kontor! Välkommen att boka visning.

Kommunikationer

Den närmaste hållplatsen är Brunnsparken där flertalet av buss- och spårvagnslinjer passerar. Fastigheten ligger dessutom nära Centralstationen där du har tillgång till alla kommunala kommunikationer. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Merinfo, tidtabeller m.m. finner du på  Västtrafik  och  SJ .   Cykelär ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Runtfastigheten finns det flera  Styr & ställ -stationer med cyklar atthyra.

Parkering

För att hyra p-platskan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshusKungsgaraget och P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan   P-hus Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 P-hus City Fredstan på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkeringfinns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.    

Service

Fastigheten ligger mitt i centrala Göteborg, närmare bestämt inom Vallgraven. Ett stenkast från bland annat Domkyrkan, Brunnsparken och Kungsportsplatsen. På promenadavstånd nås Centralstationen, vilket möjliggör goda kommunikationer. Köpcentrum som Arkaden, Kompassen och Nordstan där du finner all tänkbar service, ligger på några minuters promenadavstånd. I området finns även Kungsgatans gångstråk eller den något längre bort belägna Kungsportsavenyn som även det har mycket att erbjuda.


Karta

Bilder på lokalen