Butikslokal, Diagonalvägen 2 - 10, Flemingsberg, Kungens kurva

  • 331 m²

Fin och flexibel butiksyta i ett bra handelsläge. Väldisponerad butiksyta som lämpar sig både för butik och restaurang. Rejäl takhöjd.


Lokaltyper Butikslokal / Restaurang / Livsmedelslokal
Total yta 331 m²
Adress Diagonalvägen 2 - 10
Område Flemingsberg
Kommun Huddinge kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41901739

Beskrivning

I ett vältrafikerat handelsstråk med City Gross butiksentré precis mitt emot ligger denna butiksyta om ca 331 kvm. Flexibel yta som har en öppen front mot City Gross förköp. Här är ett bra stråk med många förbipasserande under stor del av dagen. I denna galleria ligger även Leos Lekland, Apotek, Subway samt en frisör och telefonbutik. Vi söker för denna yta ett passande koncept som blir ett komplement till handelsplatsen.

Kommunikationer

Hit tar kunden sig enkelt med bil från E4/E20, det finns en väl tilltagen kundparkering precis utanför entrén till centrumet som gör parkeringen smidig. Även parkeringsgarage med hiss och rulltrappa till det nedre planet. Till Kungens Kurva handelsområde går även ett flertal SL-bussar från bland annat Skärholmen och Fruängen dit tunnelbana går för den som väljer att åka kommunalt.

Service

Kungens Kurva är en av Stockholms största och mest välbesökta handelsplatser. I närheten finns bl.a. IKEA, Heron City, Kungens Kurva Shoppingcenter, Systembolaget, Toys r Us, Rusta, Elgiganten.


Karta

Bilder på lokalen