Kontor, Commerce, Skövde

  • 60–400 m²

Välkommen till Commerce köpcentrum, beläget mitt i Skövde centrum. Här kan vi nu exklusivt erbjuda butikslokaler i varierande storlekar som passar såväl de små som stora aktörerna. Idag finns ett 50-tal butiker och restauranger etablerade i köpcentrumet och under år 2021 hade Commerce 1,9 miljoner besökare. Här finns gott om parkeringsplatser för besökare och närhet till resecentrum. Söker ni butiksyta med bästa läget, då är Commerce där ni ska vara. Välkommen att kontakta oss för mer informatio...


Lokaltyp Kontor
Total yta 60–400 m²
Adress Commerce
Kommun Skövde kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41973659

Beskrivning

Välkommen till Commerce köpcentrum, beläget mitt i Skövde centrum. Här kan vi nu exklusivt erbjuda butikslokaler i varierande storlekar som passar såväl de små som stora aktörerna. Idag finns ett 50-tal butiker och restauranger etablerade i köpcentrumet och under år 2021 hade Commerce 1,9 miljoner besökare. Här finns gott om parkeringsplatser för besökare och närhet till resecentrum. Söker ni butiksyta med bästa läget, då är Commerce där ni ska vara. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Commerce är beläget på adressen Hertig Johans Torg 4, med totalt fyra entréer, varav den mest trafikerade sker från torget. Commerce slog upp sina dörrar år 1968 och genomgick 2004 en modernisering i form av ombyggnation. Här finns idag välkända varumärken som Lindex, Kicks och Brothers, för att nämna några.

I Commerce finns dessutom flertalet restauranger, däribland Bastard Burgers och Bishop Arms.

Kommunikationer

Med sitt centrala läge är det smidigt att ta sig till Commerce kollektivt. Busshållplatsen Sandtorget stannar precis utanför köpcentrumet innan den åker vidare till Skövde resecentrum som är den stora knutpunkten. Här finns även järnvägstationen för de som kommer med tåg, och ligger cirka 5 minuters promenad från Commerce.

För de som kör bil erbjuder Commerce i sitt parkeringsgarage cirka 500 platser för personal och besökare med smidigt inpasseringssystem. Från garaget finns även tre entréer in till köpcentrumet.

Parkering

Nej

Skyltläge

Nej

Övrigt

Vi söker aktörer som vill vara med i utvecklingen av Commerce, genom att etablera butiksverksamhet eller aktör som vill bedriva café- eller lättare servering. Här finns fina möjligheter med god exponering och starkt kundflöde.


Karta

Bilder på lokalen