Kontorshotell, Centralplan 8, Malmö Centralstation, Malmö

  • 10–100 m²
  • 15 rum
  • maj

På Malmö C hittar ni oss i fantastiskt trevliga och snyggt inredda lokaler. Här erbjuder vi flera olika medlemskap för att passa just er verksamhet. Vi erbjuder en hög servicenivå, god frukost, stimulerande arbetsplats och andra trevliga coworkers inom samma lokal. Dessutom i ett mycket kommunikationsnära läge....


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 10–100 m²
Adress Centralplan 8
Område Malmö Centralstation
Kommun Malmö kommun
Renoveringsår 2021
Tillgänglighet Hög tillgänglighet
Våning 1
Antal rum 15
Tillträde maj
Objektsnummer 41944946

Beskrivning

Söker ni en modern och flexibel arbetsplats där ni kan arbeta bekymmersfritt utan bindningstid? Flytta då in till Genetor Coworking i Kungalängorna på Malmö Central. Här finns medlemskapet som passar just ert företag och era behov.

Hos oss kan man hyra in sig i egna kontorsrum i varierade storlekar, arbeta från coworkingytor eller varför inte bara ha klippkort. Vi har löpande avtal med 3 månader uppsägningstid. Som medlem hos oss har du access till alla våra anläggningar 24/7 och får frukost, varje dag. Med en hög servicenivå, kommunikationsnära adresser och en inbjudande inredning erbjuder vi det där lilla extra,

Vi har bemannad reception varje dag mellan 08-17. Frukost serveras vardagar och ni har tillgång till skrivare, mötes- och konferensrum, mysig lounge och vårt egna Genetor-nätverk. I vår reception kan du få hjälp med kringtjänster som att ordna med kemtvätt, beställa luncher, planera konferenser eller afterwork. Vi finns där för att underlätta för er. Som medlem hos oss har du även access till våra anläggningar på Helsingborg C och Sundstorget 2 i Helsingborg.

Omgivning

Från vårt kontorshotell är det nära till allt, inte minst kommunikationer. På bara någon minut har du tillgång till all tänkbar service och handel. Inom fastigheten finns flertalet restauranger, men du når även trevliga restauranger i stan på bara någon minut. Promenera längs kajen bort mot vattnet eller varför inte ta tåget en station till Triangeln eller Hyllie. Vi finns på ett extremt kommunikativt läge där du når allt du behöver.

Kommunikationer

Tåg, bussar och taxibilar precis utanför fastigheten. Hit är det lätt att komma och lätt att hitta.

Planlösning

Blandad planlösning med kontorsrum i varierad storlek, mötesrum, konferensrum, telefonrum, receptionsdel, lounge, kök och flex-platser.

Service

Apotek, Coop, pressbyrån, bokhandel, Espresso House samt flertalet restauranger inne på restaurangtorget på Malmö C.


Karta