Kontor, Carlavägen 12, Ludvika centrum, Ludvika

  • 431 m²
  • Enligt överenskommelse

Rymligt lokal precis intill Engelbrekt galleria! Passar bra både till kontor och butik.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 431 m²
Adress Carlavägen 12
Område Ludvika centrum
Publicerad 2023-11-17
Kommun Ludvika kommun
Hiss Nej
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41946720
Bifogade filer

Beskrivning

Ledig lokal om 431 kvm i markplan med mycket bra läge i Engelbrekt galleria.

I dagsläget är planlösningen rumsindelad där flertalet mötes- och arbetsrum i blandade storlekar sträcker sig längs lokalens sidor.

Här finns också en öppen yta direkt innanför entrén direkt från gatan. Längst in i lokalen finns personalutrymme med pentry, RWC med dusch och förrådsytor. Från personalytan finns en passage ut till en anslutande lastgång.

Lokalen går att forma efter er verksamhets behov. Fungerar lika bra som kontor som butik.
Här har Nordea tidigare haft sitt kontor och närmsta granne blir Apoeket som ligger vägg i vägg.

Varmt välkommen att lämna intresseanmälan eller ringa ansvarig uthyrare för vidare information och visning!

Omgivning

Ludvika kommun ligger i sydvästra Dalarna har ca 25 700 invånare. I centralorten Ludvika, som är Dalarnas tredje största stad, bor det cirka 14 000 personer. Upptagningsområdet för Engelbrekt är dock ytterligare större och lockar kunder inom en radie av 60 km. Det innebär att marknadsområdet för gallerian omfattar ca 54 000 invånare där befolkningsutvecklingen för området har varit positiv sedan 2006 med en årlig ökning på 600 personer.

Utbudet i Ludvika centrum av handel, service och serveringar uppgår till cirka hundra verksamheter. Ludvika Centrum definieras som hela eller delar av följande gator: Storgatan, Vasagatan, Köpmansgatan, Engelbrektsgatan, Carlavägen, Eriksgatan och Tingshusgatan. Centrum upplevs överblickbart och koncentrerat. Kärnan är gågatan och vissa sidogator.

Galllerian Engelbrekt ligger centralt i Ludvika och omringas av Carlavägen, Storgatan, Engelbrektsgatan och Fredsgatan. Ingång finns från alla håll.

Kommunikationer

Kommer man med tåg eller buss till Ludvika så ligger Engelbrekt på kort gångavstånd, ca 250 m.

Parkering

Gratis parkering finns i ansluting till gallerian. I kvarteren runt omkring finns ca 600 parkeringsplatser.

Service

I gallerian finns ett varierat utbud av butiker och service. För att nämna några av hyresgästerna som är etablerade så finns bl.a. Kappahl, Lindex, Dressman, Apoteket Liljan samt Subway m.fl. Sammantaget finns idag 22 hyresgäster som erbjuder både handel, restaurang, café och ytterligare service.

Övrigt

En av de största arbetsgivarna på orten är ABB med ca 2700 anställa.
Här finns modern teknologi, forskning och utveckling. ABB, STRI, och High Voltage Valley gör att Ludvika är ett internationellt centrum för kraftöverföring. Här finns också Spendrups, ett av Sveriges största bryggerier, och Säfsen Resort, som har fått "TRIP Global Award", för en av de fem bästa upplevelserna i Sverige för utländska besökare.


Karta

Bilder på lokalen