Kontorshotell, Brandmannagatan 92, Linköping city, Linköping

  • 5–100 m²
  • September 2022
  • 333 - 11 667 kr/mån

Välkommen att hitta ditt nästa kontor i nybyggda LINK Business Center. Från våning 7 & 8 har vi en otrolig utsikt över Linköpings taktoppar, och lokationen ger dig närhet till lunchpromenaden runt Stångån likväl som shoppingrundan och utelunchen. I fastigheten har du tillgång till omklädesrum, konferensyta, restaurang och takterass. Hitta ditt nästa kontor redan idag!...


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 5–100 m²
Adress Brandmannagatan 92
Område Linköping city
Kommun Linköpings kommun
Byggår 2021
Våning 7 eller 8
Tillträde September 2022
Ingår i hyra Kaffe, te, wifi, skrivare, mötesrum, el, värme, vatten, fastigh
Objektsnummer 41948905
Områdeshyra 333 - 11 667 kr/mån
800 - 1 400 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till DOSPACE! Vi är lösningen för din återgång till kontoret. Hos oss kan ni teckna skräddarsydda kombinationer av kontorsplatser och dropin-platser med korta uppsägningstider. Vi ser till att allt runt ikring kontoret funkar som det ska och att varje dag har det där lilla extra för att skapa fokus och flow för individen.

Omgivning

Stångån rinner precis utanför huset och på 5 minuters promenad når du till resecentrum. Korsar du gatan är du uppe på stan med allt vad det innebär med gym, caféer, lunchställen och shopping.

Kommunikationer

Närhet till både resecentrum och busshållsplatser. Hit tar du dig även enkelt med bil.

Planlösning

Våra ytor är en blandning av öppna ytor, privata skrivbord, kontor, mötesrum, telefonbås och lounge. Här finns kontor med 1-20 platser, redo att kombineras för att passa alla storlekar på bolag.

Närliggande företag

I fastigheten sitter också Östsvenska handelskammaren, Östgöta Kök, Academic Work, Danske bank mfl.

Övrigt

På DOSPACE har du som medlem access till lokalerna 24/7. Som medlem i Linköping har du även access att jobba från våra övriga siter: Mjärdevi, Stora Torget och Alfabetet (vid resecentrum). Välj det som passar dig för dagen!


Karta

Bilder på lokalen