Kontor, Boplatsgatan 10, Fosie/Jägersro, Malmö

  • 1 248 m²

Effektiv produktions- och lagerlokal med tillhörande kontor i Fosie. Inlastning via markport. Fri parkering kring fastigheten, närhet till ringvägarna.


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 1 248 m²
Adress Boplatsgatan 10
Område Fosie/Jägersro
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41938706

Beskrivning

Produktions- och lagerytor med kontor

Produktions- och lagerytor med kontor som uppfyller Skyddsklass 2.

Produktionslokalen, ca 760 kvm, har 3,4 m i takhöjd, men utan undertak är takhöjden ca 5 m. Lokalen är en stor öppen yta med fönster åt två håll. Inlastning via stor markport.

Kontorsdelen, ca 490 kvm, består av 9 enskilda rum, ett större kontorslandskap, konferensrum, samtalsrum samt ett pentry med gott om sittplatser. Planlösningen kan enkelt göras mer öppen. Delar av kontoret kan rivas om ytterligare lageryta önskas.

I direkt anslutning till entrén finns det gott om fria parkeringsplatser liksom på andra sidan gatan. Laddstolpar finns att tillgå inom området. Här finns även lunchrestaurang, konferensavdelning, en hörsal samt en gemensam loungeyta. 

Välkommen.

Omgivning

Fosie och Jägersro bildar tillsammans Malmös största företagsområde. Här finns allt – till och med en travbana. Jägersro center och de många bilhandlarna lockar mycket folk, och de goda kommunikationsmöjligheterna har gjort området till en samlingsplats för företag i alla storlekar och branscher. 

Kommunikationer

Fastigheten ligger utmed E65. Yttre och Inre Ringvägen ligger nära och tar dig snabbt ut på övriga Europavägar. Bussförbindelse finns inom gångavstånd på Käglingevägen. Körtid ca 7 minuter till Hyllie tågstation och ca 12 minuter till Centralstationen. Snabb kommunikation till flygplatsen.

Service

Frukost- och lunchrestaurang finns i fastigheten. Konferenslokalerna är nyrenoverade och utrustade med modern digital teknik. Utanför konferensrummen finns luftiga mingelytor för fika eller gruppövningar.

På Jägersro Center som ligger ett par minuters bilfärd från fastigheten finns service som bank, systembolag, mataffär samt ett större utbud av restauranger.


Karta

Bilder på lokalen