Vårdlokal, Bockholmsvägen 1, Stockholm, Solna

  • 758–1 516 m²
  • Enligt överenskommelse.

Lokal i natursköna Bergshamra, Solna I ett strategiskt bra läge hittar du denna lokal som passar bra som vårdlokal, äldre- och omsorgsboende samt kontor och konferens. Här har du möjligheten att skapa en fantastisk plats för just din specifika verksamhet med alla faciliteter samlade under samma tak. Den totala lokalytan är 1516 kvm fördelat på 2 våningsplan. Här finns möjlighet att hyra båda eller enbart ena lokalen. Plan 2: 758 kvm Plan 3: 758 kvm Lokalerna har en härlig och ljus ent...


Lokaltyper Vårdlokal / Kontor
Total yta 758–1 516 m²
Adress Bockholmsvägen 1
Område Stockholm
Kommun Solna kommun
Tillträde Enligt överenskommelse.
Objektsnummer 41947105

Beskrivning

Lokal i natursköna Bergshamra, Solna

I ett strategiskt bra läge hittar du denna lokal som passar bra som vårdlokal, äldre- och omsorgsboende samt kontor och konferens. Här har du möjligheten att skapa en fantastisk plats för just din specifika verksamhet med alla faciliteter samlade under samma tak.

Den totala lokalytan är 1516 kvm fördelat på 2 våningsplan. Här finns möjlighet att hyra båda eller enbart ena lokalen.

Plan 2: 758 kvm
Plan 3: 758 kvm

Lokalerna har en härlig och ljus entréhall som ger ett mäktigt första intryck. I mitten av lokalen finns en ljusgård vilket skapar en härlig känsla av ljus och rymd.

Från plan 5 når man övriga centrumhuset och den gemensamma innergården som delas med boende i området.

I dagsläget består lokalen av rum i varierande storlekar men här har du som hyresgäst stor möjlighet att vara med och påverka lokalens utformning för er specifika verksamhet. 
 

Fastigheten
Fastigheten ligger med utmärkt skyltläge mot E18.

Denna fastighet är inte belagd med moms eller fastighetsskatt så det går bra att bedriva momsbefriad verksamhet i lokalen.

Lokalen är försedd med sprinklers.

Omgivning och service
Här kan du njuta av vacker miljö med närhet till Brunnsviken och de fantastiska promenadstråken i Ekoparken.

Sevärdheter som Bergianska trädgården och Naturhistoriska museet med Cosmonova finns inom gångavstånd. I närområdet finns Bockholmen Hav & Restaurang vilket är en väldigt trevlig och välbesökt restaurang.

I grannfastigheten finns bland annat badanläggning, frisör, hudvård, kiosk, catering och konferens. Vid Bergshamra finns restauranger och butiker.

⦁ Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse.
⦁ Fastigheten tillåter omomsad verksamhet.

Kommunikation
Lokalen ligger strategiskt bra vid E18 alldeles inpå knuten. Området ligger 10 minuters bilresa från Stockholms City och 12 minuter med T-bana. Promenaden från T-banan, station Bergshamra, till fastigheten tar 8 minuter. Buss 540 stannar på hållplats Sfären (alldeles utanför lokalen) som trafikerar sträckan Universitet - Tensta Centrum. Det finns väldigt bra cykelbanor hela vägen in till centrala Stockholm och det tar cirka samt 20 minuter till Sergels torg och bara 5 minuter till Stockholms universitet.

Garageplatser finns att hyra i närliggande garage. Besöksparkeringar finns på andra sidan Bockholmsvägen på parkeringsdäck.

Parkering

Ja


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen