Logistiklokal, Björnängsvägen, Bålsta industripark, Bålsta

  • 5 000–24 000 m²
  • Fr.o.m H1 2024 enligt ö.k.

Var med och driv på omställningen mot reducering av CO2 utsläpp vid nybyggnation av lager!


Lokaltyper Logistiklokal / Lagerlokal
Total yta 5 000–24 000 m²
Adress Björnängsvägen
Område Bålsta industripark
Kommun Håbo kommun
Byggår 2024
Renoveringsår Nybyggnation
Hiss Ja
Tillgänglighet Fem minuter från E18
Takhöjd 11.7
Tillträde Fr.o.m H1 2024 enligt ö.k.
Objektsnummer 41948081

Beskrivning

Hyr vår mest moderna logistiklokal! Projektet har ett stort fokus på hållbarhet, cirkuläritet, effektivitet, design och inte minst effektiv logistik. Nu erbjuds möjligheten att hyra 4,500 kvm - 21,000 kvm modern logistikyta i Bålsta.

I Logicenters nya projekt vill logistikfastighetsaktören utforska hur byggnader kan uppföras med så låga CO2-emissioner som möjligt. För att klara ambitionen hämtas inspiration och material från såväl växtriket som rymden.

Projektet
Fastighetsbranschen är i akut behov av bättre sätt att utveckla och drifta anläggningar för att få ner sektorns klimatavtryck. Historiskt har man tittat mycket på att få ner CO2-avtrycket när det gäller driften av byggnader. Mindre fokus har legat på hur mycket CO2-materialen i byggnaderna kostar att tillverka, transportera och installera. Det vill Logicenters ändra på i senaste projektet, lokaliserat i Bålsta.

Projektet är nu igång bygget och är en del av Bålsta Logistikpark i norra Stockholm. I skrivande stund är stommen rest och taket är på plats. För att bygga mer klimatvänligt kommer exempelvis kommer den traditionellt använda stålstommen, väggar och tak att ersättas med träkonstruktioner.

Vi söker just nu hyresgäster till detta ambitiösa projekt som vill vara med och driva på utvecklingen för att reducera CO2 utsläppen vid byggnation av nya logistikfastigheter - kontakta oss för att diskutera en möjlig uthyrning eller om ni vill veta mer om projektet! 

Området
Lokalen ligger i Bålsta logistikpark, precis intill DAGABs nya centrallager. Detta innebär att infrastruktur och kommunikationer redan är på plats i området. Närområdet består av grönområden som har dokumenterat positiv effekt på människor.

Logistiken
Projektet kommer uppfylla alla krav för modern logistik och genom omsorgsfulla materialval kommer de operationella kostnaderna för hyresgästen att minska. 

Kontor
Genom stort fokus på design och materialval, interiört och exteriört, kommer kontorsdelen i projektet vara en mycket trevlig arbetsplats.

Omgivning

Lokalen ligger i ett mycket expansivt område där över 200,000 kvm logistikyta har utvecklats senaste åren.

Kommunikationer

Området är i en expansiv fas och just nu dras en ny busslinje till området.

Planlösning

Flexibla ytor med entresol över portar. Separat kontor.

Parkering

Ja

Service

Bålsta C ligger endast 5 minuter från lokalen.

Vägbeskrivning

Lokalen nås endast 5 minuter från E18.

Skyltläge

Skylt kan monteras på fasaden.

Närliggande företag

Axfood, Dahl

Uppvärmning

Fjärrvärme

Övrigt

Kontakta oss för att få mer information om lokalens utformning eller om ni vill veta mer om projektet.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen