Kontor, Argongatan 9, Åbro, Mölndal

  • 490 m²

Ett nybyggt kontor på högsta våning med bästa läget i Åbro


Lokaltyp Kontor
Total yta 490 m²
Adress Argongatan 9
Område Åbro
Kommun Mölndals kommun
Hiss Ja
Våning 2
Objektsnummer 41942309

Beskrivning

Här ges nästa hyresgäst möjlighet att själva vara med och påverka sitt nya kontor. Kvarvarande outhyrd kontorsyta är totalt 500 m2. Lokalen är luftig med möjlighet till öppen/blandad planlösning. Bra ljusinsläpp och med fin vy över Mölndal. Direktaccess till fastighetens takaltan. Utöver interiör total renovering har även fastigheten fått en modern facelift exteriört. Prisvärt kontorsalternativ i ett smart läge, med lätt access till bra kollektivtrafik direkt utanför.

Parkering direkt utanför och busshållplats 30 meter från entrén gör lokalen lämplig för företag som värderar tillgänglighet för anställda och besökare. Lokalens hjärta omringas i sin tur av en atriumgård/uteplats.

Hör av er till oss på Lokalisera för mer information och för att boka en visning inom kort!

Omgivning

Åbro, som ligger i Mölndal, har ett gott företagsklimat som passar såväl det lilla som stora företaget. Området har god tillväxt och i nuläget byggs flertalet fastigheter inom handel och logistik. Tack vare det goda läget längsmed Söderleden och E6/E20 finns även möjlighet till god tillgänglighet och bra exponering.

Busslinje Lila Express går genom området och ger en god förbindelse med exempelvis Radiomotet, Mölndals Station och Frölunda Torg. Vidare finns även Riksväg 40 ett stenkast bort.

Kommunikationer

Med bil kommer du snabbt och lätt ut på både Söderleden och E6:an.
Med kollektivt reser du enkelt och snabbt till/från Mölndals centrum för vidare anknytningar med tåg/buss/spårvagn. Hållplatsen Kryptongatan finns direkt utanför fastigheten med frekventa avgångar.

Parkering

50 Parkeringsplatser för de anställda/besökare ingår i månadsavgiften/hyran.

Service

Det finns ett bra utbud av lunchrestauranger i området. Närhet till både Mölndals centrum/Mölndals Galleria och Sisjöns handelsområde där all tänkbar service finns tillgänglig.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen