Kontor, Arendal ARZ, Arendal, Torslanda

  • 384 m²
  • Efter överenskommelse


Lokaltyp Kontor
Total yta 384 m²
Adress Arendal ARZ
Område Arendal
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1963
Våning 2
Tillträde Efter överenskommelse
Objektsnummer 41953303

Beskrivning

Industri- och logistikområdet Arendal har varit plats för stora visioner i generationer. Nu förvandlar vi områdets entré för att anpassas till en ny generation. I kontorsbyggnad ARZ finns ljusa och rymliga lokaler för företag som vill ha en flexibel lokal mitt i Sveriges, och Nordens, logistikcentrum.

I Arendal hamnar ert företag mitt i Göteborgs logistik- och industricentrum. Här sitter företag som Volvo, SSAB, och DFDS. Tre minuter bort ligger Skandinaviens största hamn, Göteborgs Hamn, som står för cirka 30 procent av Sveriges totala utrikeshandel. Nära Arendal finns också teknik- och utvecklingsområdet Lindholmen Sience Park som huserar några av världens främsta forskare inom logistikfältet.

Omgivning

Arendal har historiskt en nära relation till Göteborgs varvsindustri då många byggnader är kvar från dess storhetstid. Idag har varvet bytt fokus till fordon- och logistikindustrin dit många av företagen har kopplingar till. Den fina halvön Måsholmen ligger här med promenadstråk och utsikt över Göta Älvs utmynning. Här finns Volvo-museet med gamla klassiska årsmodeller bevarade. Drygt 10 minuter bort finns Torslanda Golfklubb med en 18-hålsbana och en kortbana. Arken Spa är ett annorlunda inslag i denna industritäta stadsdel.

Kommunikationer

På området finns flera busshållplatser Arendal Skans, Arendals Allé, Arendal Terminal, Terminalvägen, Arendal Norra, Hamneviksvägen, Godsgatan, Arendal Portal och Synneröd. Härifrån går bussarna 32, 128, 148 och 184. Lundbyleden, Hisingsleden och Älvsborgsbron anknyter alla till Torslandavägen. Härifrån tar det bara några minuter med bil innan ankomsten till Arendal.

Parkering

Det finns ca 3 700 parkeringsplatser för hyresgäster och besökare.

Service

På området finns det ett flertal lunchrestauranger, bensinstation, bilvårdsanläggning och frisörsalong. Fastigheten ligger granne med Arken Spa där hotellnätter och konferens kan bokas.


Karta

Bilder på lokalen