Kontor, ANDRA AVENYEN 7, Hässleholm

  • 650–1 524 m²

Barberaren är belägen i centrala Hässleholm med mycket goda förutsättningar för hög hyresgästanpassning


Lokaltyp Kontor
Total yta 650–1 524 m²
Adress ANDRA AVENYEN 7
Kommun Hässleholms kommun
Hiss Ja
Våning 4
Objektsnummer 41960608

Beskrivning

Barberaren 4 i Hässleholm ägs av Länsförsäkringar Göinge Kristianstad och är en byggnad om 3900 kvm fördelat på fem våningar. Kontorslokalerna på Andra Avenyen 7 är 875 kvm, respektive 649 kvm och kan antingen hyras separat eller tillsammans då de har en befintlig intern trappa. Ytorna har en behovsstyrd utformning med sociala ytor, gemensamma utrymmen, tysta ytor och mötesrum av olika storlekar. Det finns utmärkta möjligheter till hyresgästanpassning för att passa just er verksamhet.

Hässleholms citykärna är en levande stadsdel med fina promenadstråk och cykelbanor. Hässleholm Centralstation kopplar samman staden med resterande Sverige och tillåter pendeltrafik och besökare, men endast någon minuts promenad till Barberaren.

Runt omkring fastighetens kontorslokaler finns ett stort serviceutbud där man hittar handel, gym, apotek, frisörsalonger och bank Det finns även flertalet lunch och middagsrestauranger, tillsammans med flertalet caféer På Andra Avenyen 4 är allt inom räckhåll och perfekt för framtidens talanger.

Stadens kommunikativa förutsättningar har på senare år förändrats till det starkare med fler och snabbare tåg till både Malmö och Köpenhamn. Det har lett till att Hässleholm har fått väldigt goda förutsättningar att tillhöra en storstadsregion och ta del av den tillväxt som medföljer. De goda kommunikationerna sammankopplar Hässleholm med resten av Sverige och Europa.

Omgivning

Fantastiskt läge för kontor och verksamheter med behov av citynära lokaler

Kommunikationer

Bara ett stenkast från kontoret finns Hässleholm Centralstation som binder samman Hässleholm med resterande Sverige likväl resten av Europa. Det är enkelt med transport till Barberaren för både fotgängare, cyklister och bilister, där det även finns flertalet anslutande parkeringsplatser.

Service

Byggnadens strategiska placering medför även ett stort serviceutbud. Ett stort antal restauranger och caféer finns i närområdet, tillsammans med butiker, apotek, bank och gym. Det stora serviceutbudet medför en stor fördel i talangförsörjning och som en viktig del i att skapa en attraktiv arbetsplats för medarbetare såväl kunder.


Karta

Bilder på lokalen