Kontor, Tjurhornsgränd 6, Johanneshov/ Globen, Enskede gård

  • 363 m²

Fint kontor i populärt område nära tull


Lokaltyp Kontor
Total yta 363 m²
Adress Tjurhornsgränd 6
Område Johanneshov/ Globen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Nej
Våning 5
Objektsnummer 41944155
Bifogade filer

Beskrivning

Uthyrd 210316-

Välkommen till detta kontor precis utanför tull.

Planlösningen består av rumsindelade kontor med glaspartier vilket ger ljus mot mittkärnan, konferensrum och ett rymligt pentry.

Lokalen har en stor och fin terrass/ uteplats där man kan avnjuta en härlig kopp kaffe med kollegorna.

Här finns möjlighet för er som hyresgäster att anpassa planlösningen om så önskas.

De ljusa och fina ytskikten skapar tillsammans med det stora antal fönster i lokalen ett ljust och trevligt arbetsklimat.

I fastigheten finns restaurang Cicada som även erbjuder cateringmöjligheter.

Omgivning

Området vid Bolidenplan är strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt mycket goda kommunikationer. I fastigheten finns service såsom biltvätt, bilrecond, lunchrestaurang med cateringmöjlighet.

Unikt för området är närhet till Globen Centrum, Avicii Arena, Tele-2 Arena samt Slakthusområdet, som kommer bli Stockholms nya mötesplats för mat, kultur och upplevelser.

I Slakthusområdet hittar du också Solen och Afrika, två restauranger som tar dig på en kulinarisk resa runt jorden. Solen, som lyfts som en av de mest lyckade krogöppningarna under 2023, och Afrika, som samlar tre olika afrikanska matkulturer under ett och samma tak. Båda värda att besöka efter kontorstid.

Slakthusområdet, som är en del av Söderstaden och utvidgningen av Stockholms innerstad, pågår flera planarbeten som syftar till att utveckla en modern stadsdel där bostäder, handel, service, kultur och företagande samexisterar. Castellum äger i dagsläget sju byggnader i området.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten.

För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

Gott om parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Aimo Park.

Byggnaden har flera accesspunkter (fiberkopplingar) från Stokab med benämningarna ENSK003, GLOB1506 och GLOB1414. Med dessa går det att skapa fullt redundanata fiberuppkopplingar för kunder med mycket höga krav på säker uppkoppling.

Parkering

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Aimo Park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen.

Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

Övrigt

Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och en mindre del lager.


Karta

Bilder på lokalen