Kontor, Telefonvägen 30, Telefonplan, Hägersten

  • 620 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 620 m²
Adress Telefonvägen 30
Område Telefonplan
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1962
Renoveringsår 2000
Objektsnummer 41930009

Beskrivning

Vad är väl en dag på kontoret?... Efterlängtad tror vi! Här är det lätt att skapa en arbetsplats med dragningskraft, där medarbetarna vill vara. Lokalen har en bra balans av mötesrum och arbetsplatsytor. Läget på 6:e våningen ger ett härligt ljus som sprider sig i lokalen och trevlig utsikt. 
Trevlig entré via Telefonvägen 30, här finns även en gemensam reception och konferensavdelning. Lokalens två separata ingångar gör det möjligt att ha åtskilda t.ex. besöks-/personalentréer. Fint pentry och stor samlingsyta för hela teamet. Vi på Vasakronan erbjuder här en synnerligen bekväm kontorslösning - bara att flytta in! Lokalen kan hyras både på löpande avtal eller längre tid. 
Om området: Telefonplan är som en egen liten stad i staden. Här finns gott om populära restauranger (Krubb, FAVO, Addfood och Landet för att nämna några) och på lunchen kan man träna på SATS. Eller varför inte utmana kollegorna i klättring på Klättercenter? Det är lätt att ta sig hit - E4:an går i närheten och med tunnelbanan är det bara 5 minuter från Södermalm.
Läs mer om Telefonplan på vår områdessida:  Telefonplan - en egen stad i staden - Vasakronan
Välkommen till Telefonvägen 30!

Kommunikationer

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där bland annat tvärbanan och flygbussar stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city på E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.

Parkering

På Telefonplan finns markparkering för ca 400 bilar. För korttidsparkering gäller betalning via app eller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för ej fasta p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administreras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl vasakronan@apcoa.se . Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Service

Här finns allt dina medarbetare kan tänkas behöva för att underlätta vardagslivet till exempel apotek, träningsanläggningar, mataffär, kemtvätt, skrädderi och en blomsterbutik för att sätta guldkant på vardagen. Utöver detta serverar populära restauranger som Addfood, Krubb, Viet Bistro, Landet och café och restaurang Glaskonst alltifrån en välbesökt lunchbuffé, nygrillade hamburgare, välsmakande vietnamesiskt, husmanskost, och vällagade lunchrätter med ekologiska råvaror. Detta är bara ett smakprov på allt som området har att erbjuda.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen