Kontor, Ringvägen 100, Skanstull, Södermalm, Stockholm

  • 725 m²

Kontor med industrikaraktär och synliga bjälkar i livfulla Skanstull


Lokaltyp Kontor
Total yta 725 m²
Adress Ringvägen 100, Skanstull
Område Södermalm
Publicerad 2023-09-16
Kommun Stockholms kommun
Objektsnummer 41944291

Kommunikationer

På några minuters promenad ligger pendeltågstationen Stockholms södra, och vid Gullmarsplan finns tvärbanan. Cykelvägar i alla vädersträck går förbi adressen och det finns många cykelställ i direkt anslutning till fastigheten. Läget invid Söderleden gör det också enkelt att ta sig hit med bil.

Planlösning

Högst upp i huset på Ringvägen 100 finns nu möjlighet att flytta in i detta ljusa kontor som kommer att iordningställas till nästa hyresgäst. Här har vi rum för det kreativa bolaget som vill bli granne med bl a spelbolag och Klarna. Berätta för oss hur ni vill ha det!
Generösa öppna kreativa ytor med synliga bjälkar, kompletteras med både större och mindre mötesrum, tyst rum, förråd och kopieringsrum.

Service

Södermalm och Skanstull sjuder av myllrande folkliv under både dag- och kvällstid. Och för den som uppskattar natur, utomhusbad, tennis, promenader mm så är det bara ett stenkast ned till Årstaviken. Kontorshusets närmaste grannar är Åhléns samt Clarion Hotel Stockholm. Rakt över gatan ligger Ringens köpcentrum med butiker och restauranger.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen