Butikslokal, Katarinavägen 19, Slussen, Stockholm

  • 75 m²
  • Enligt överenskommelse

Butikslokal i Slussen med stora fönster och entré mot Katarinavägen. Stort upptagningsområde och hög efterfrågan av service i området.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 75 m²
Adress Katarinavägen 19
Område Slussen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1929
Hiss Ja
Våning BV
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41961162
Bifogade filer

Beskrivning

I den historiska fastigheten Sjömansinstitutet finns en öppen och fin service- butikslokal med stora fönster och entré mot stora flöden längs Katarinavägen. I Takt med att allt fler vistas på platsen genom nytillkomna arbetsplatser mm växer efterfrågan av service och matutbud kraftigt. Här söker vi en aktör med publik verksamhet inom service, butik eller showroom.

Omgivning

Slussen, en av Stockholms mest ikoniska platser, genomgår just nu en omvandling från trafikplats till mötesplats - med människan i fokus. När Nya Slussen står klar 2028 kommer det vara en attraktiv destination och en plats full av liv. Här skapas nya restauranger och uteserveringar, galleria i anslutning till kollektivtrafiken under mark, en ny park, fler arbetsplatser, gångstråk och bryggor längs vattnet. Allt detta, tillsammans med stadens vackraste utsikt, gör Nya Slussen till en mötesplats i världsklass. Med sin strategiska placering på Södermalm har man en närhet både till den övriga stadsdelen såväl som de centrala delarna av Stockholm.

Kommunikationer

Slussen är Sveriges näst största nod för kollektivtrafik. Här sammanstrålar hela Storstockholm i två tunnelbanelinjer, ett sextiotal busslinjer, Saltsjöbanan och färjetrafik. Stockholms centralstation med regional- och pendeltåg samt Arlanda express nås på 2 minuter med tunnelbana. När tunnelbanan byggs ut når du även den nya stationen vid Katarina som förlänger den blå linjen.

Service

Som hyresgäst hos Atrium Ljungberg har man nära till service genom vår egen förvaltningspersonal i fastigheterna.


Karta

Bilder på lokalen