Kontorshotell, Vaksalagatan 2, Centrum, Uppsala

  • 10–300 m²
  • 40 rum
  • Oktober 2020
  • 1 417 - 75 000 kr/mån

Kontorsplatser med wow-faktor! I Gamla Rådhuset, en av Uppsalas vackraste byggnader från 1645, finns stans modernaste coworking. Och en samling fantastiska företagare.


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor / Utbildningslokal / Kontor / Lager
Total yta 10–300 m²
Adress Vaksalagatan 2
Område Centrum
Kommun Uppsala kommun
Renoveringsår 2020
Våning 1,2,3
Antal rum 40
Tillträde Oktober 2020
Objektsnummer 41968394
Områdeshyra 1 417 - 75 000 kr/mån
1 700 - 3 000 kr/m²/år

Beskrivning

Vår idé utgår från dig och ditt team. Vi vet att om ni utvecklas och mår bra, kommer ert företag också att göra det. Därför ingår mer än arbetsmiljöer. Riktigt gott kaffe, lunchträning, inspirerande nätverksträffar och frukostbuffé är bara några exempel på allt ni får på köpet. Vårt mål är att ni ska längta till kontoret och älska att vara där. Allt ingår: Så du kan fokusera på jobbet.
Kontor i centrala Uppsala, precis intill Stora torget. Yes box! Mitt i smeten bland butiker och restauranger, med nära till bussar och tåg. Köp lunch eller fika till eftermiddagsmötet på Forsa Hembageri runt knuten eller njut av lunchpromenaden kring både Slottet och Carolina Redeviva.
Med United Spaces blir ni en del av något större. Hur då? Jo, vi är både en arbetsplats och en mötesplats för drivna företagare. Här finns en fantastisk stämning (som våra medlemmar ofta berättar om) – och alla möjligheter att växa, både som människor och som företag.
Behöver du en, eller över hundra arbetsplatser? Inga problem. Hos oss finns kontor och arbetsplatser för små och stora företag. skrPrata med oss så skräddarsyr vi en lösning som passar ditt företag perfekt!
Vårt mål är att du ska längta till kontoret och älska att vara här. Men vi kan ju börja med en kaffe. Varmt välkommen förbi!

VÅRA MEDLEMSKAP
Lounge
Lounge är det perfekta alternativet för dig som vill jobba i en avslappad miljö med härlig atmosfär. Läs mailen i en mysig soffa, ta mötet i ett telefonbås eller strukturera upp din vecka vid något av våra projektbord. Här jobbar du i öppna landskap, sida vid sida med andra drivna personer. Vem vet, du kanske hamnar bredvid din nästa samarbetspartner!
Pris : 2 495 sek/månad

Eget skrivbord
En dedikerad arbetsplats som är din egen. Komplett med höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk stol. Pynta med din ljusblåa musmatta eller bilder på nära och kära. Och kom och gå som du vill – vi står kvar. Eller ännu viktigare: Ditt skrivbord står kvar.
Pris : 3 995 sek/månad

Eget kontor
Behöver ni ett eget kontor? Inga problem. Vi har både stora och små! Här kan ni stänga dörren om er och skapa en egen fantastiska värld – utan att gå miste om vårt community och alla härliga aktiviteter som pågår utanför. Det bästa av två världar, helt enkelt.
Pris : På förfrågan

Planlösning

Stora gemensamma lounger, skrivbord i öppet kontorslandskap, privata kontor i olika storlekar samt bokningsbara konferenslokaler.


Karta

Bilder på lokalen