Kontor, Rosenlundsgatan 50, Södermalm, Stockholm

  • 120 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 48 000 kr/mån

Kontorslokalen är på 5e våningen med utsikt över Söders taknockar.


Lokaltyp Kontor
Total yta 120 m²
Adress Rosenlundsgatan 50
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 2008
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41869351
Hyra 48 000 kr/mån
4 800 kr/m²/år

Beskrivning

En välplanerad kontorslokal på 120 kvm. Södra Station ligger 1 minut bort och parkering finns tillgängligt.

Omgivning

I närmsta omgivningen finns bostäder, kontor, flera restauranger och matbutiker, det ger liv till området dygnets samtliga timmar. Även Systembolag och andra mindre butiker finns nära. Tantolunden ligger på ett stenkasts avstånd och inbjuder till sköna promenader eller en löprunda.

Kommunikationer

Med tåg tar du dig enkelt hit, närmsta station är Stockholm södra och ligger några 100 meter från entrén.Flera bussar stannar alldeles utanför dörren. Buss 4 (Radiohuset-Gullmarsplan), buss 3 (Karolinska sjukhuset-Södersjukhuset) och buss 74 (Mariatorget T-station-Sickla Udde) stannar när entrén.Närmsta tunnelbanestation är Mariatorget (röd linje) och det tar ca 7-10 minuter att gå från kontoret. Du kan även nå Zinkensdamms tunnelbanestation på ungefär samma tid.Med bil är det enkelt att ta sig till E4:an. Det finns garageplatser i huset att hyra.

Planlösning

Lokalen har ett kontorslandskap, tre mindre kontorsrum och ett bra pentry med pausyta. Två toaletter. Printerrum. Mottagningsyta för gäster.

Parkering

Ja

Service

På Rosenlundsgatan och på tvärgator finns mindre shoppingbutiker, bager, skomakare med mera. Flera restauraunger och matbutiker finns i närområdet. Med en kortare promenad når du söders utbud av affärer och restauranger med mera. Sats finns i huset med en stor gymanläggning.


Karta

Bilder på lokalen