Kontor, Lindhagensgatan 126, Kungsholmen, Stockholm

  • 869 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 869 m²
Adress Lindhagensgatan 126
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1940
Renoveringsår 1982/2005
Objektsnummer 41930854

Beskrivning

Vad är väl en dag på kontoret?.. Efterlängtad tror vi.  Högt upp i huset finns ni denna lokal med en terrass som kommer få medarbetarna att jubla. Perfekt för lunchen, fikat eller after worken. Denna lokal är ljus och rymlig. Här finns alla förutsättningar för att skapa en riktigt trevlig arbetsplats, där medarbetarna vill vara.  På Lindhagensgatan 126 blir vardagen lite enklare med gemensam reception, konferensanläggning, garage och bra utrymmen för cykelpendlare. Den trevliga och luftiga ljusgården är en naturlig plats att sätta sig ner och ta en kopp kaffe eller ringa några samtal.

Lindhagen är området som lever under dygnets alla timmar. Att ha sin arbetsplats här är att ha vattnet, grönskan och kommunikationerna runt knuten - att kunna ta en simtur eller springa på lunchen, eller äta matlådan på en brygga. Du kan till och med ta båten till jobbet. Vår elbåt är gratis för våra hyresgäster och tar dig helt ljudlöst från Riddarholmen till bryggan vid jobbet. Placeringen vid Essingeleden ger snabb access till city samt både norrort och söderort. Inom 5-6 minuters promenadavstånd finns både blå och grön tunnelbanelinje. 

Kommunikationer

Lindhagensgatan 126 ligger mitt mellan två tunnelbanestationer: Kristineberg och Stadshagen. En promenad från tunnelbanan tar cirka 7-10 minuter. För den bilburne är det mycket enkelt att ta sig hit via Essingeleden. Buss 74 trafikerar också området, den går mellan Hornsbergs strand och Sickla/Hammarby Sjöstad, via Södermalm.  Båtpendla till jobbet! Under sommarhalvåret är pendelbåtstrafiken igång med M/S Hamnskär. Båten går mellan Riddarholmen, Lilla Essingen, Stora Essingen, Alviks Strand, Hornsbergs Strand och Solna Strand. Ett riktigt härligt sätt att börja och sluta arbetsdagen på, har du inte provat tidigare så är det väl hög tid nu. Eftersom Vasakronan gillar fossilfria transporter bjuder vi våra hyresgäster på båtkorten.  

Parkering

Fastigheten har ett garage med infart från Lindhagensgatan 130 med förhyrda parkeringsplatser. Vasakronan har anlitat Nordic Level Parking som parkeringsoperatör. Kontakta Nordic Level Parking vid frågor. InfoParkering@nordiclevelgroup.com Telefon: 08-588 018 09 För hyra av plats vänligen kontakta biträdande affärsansvarig på Vasakronan.

Service

Hornsbergs strand är en levande blandstad med arbetsplatser, bostäder, förskolor, restauranger, service, idrottsplatser och mycket mer. Här finns allt du behöver i din jobbvardag. En uppsjö av nya trendiga restauranger finns på gångavstånd från huset. I närheten finns också Ica Maxi och Lindhagenhuset, en galleria med butiker och caféer.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen