Kontor, Lilla Bommen 1, Lilla Bommen, Göteborg

  • 481 m²
  • 20210301


Lokaltyp Kontor
Total yta 481 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Lilla Bommen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20210301
Objektsnummer 41929698

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och nyrenoverade lokal med utsikt över både staden och vattnet. Här har ni chansen till ett trivsamt kontor högt upp i Göteborgs landmärke Läppstiftet, placerade mitt i stadens mest kreativa och dynamiska affärsdistrikt. Kontoret passar er som är i behov av effektiva ytor i ett centralt läge med plats för upp till 38 medarbetare. Dessutom får ni all tänkbar service i fastigheten i form av restauranger, café, cykelgarage och konferenslokaler som smidigt bokas i husets receptionen. Närheten till kajen för en promenad eller kanske joggingtur på lunchen ger ytterligare plus i kanten och skapar balans i vardagen. Nytänkande och nära med flexibla lösningar mitt i city Läget är perfekt för er som vill ta bästa plats när de nya kvarteren runt Lilla Bommen transformeras, utvecklas och växer fram. Området genomgår en stor förändring för att under de närmaste åren bli ett levande och urbant kajstråk som lockar både till arbete och fritid. Byggnaden är en av Göteborgs mest ikoniska och är en fastighet som välkomnar framtidens företag med flexibla och nytänkande kontorslösningar. Endast några hundra meter bort ligger Västlänkens uppgång, Centralstationen, Nils Ericsonterminalen liksom direkt påfart till E45. Här får ni en bekväm och spännande arbetsplats med service och närhet men också möjlighet till ett flexibelt hyresavtal med kortare uppsägningstid. Detta är en lokal, en fastighet och ett område som bör upplevas. Varmt välkommen att boka visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Service

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen