Kontor, E A Rosengrens Gata 32, Högsbo/Sisjön, Göteborg

  • 11–38 m²
  • 2024-02-14

Kontorshotell i Högsbo med närhet till Centrum!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 11–38 m²
Adress E A Rosengrens Gata 32
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1966
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde 2024-02-14
Objektsnummer 41951917

Beskrivning

Hyr ett kontor från 11-38 kvm på vårt populära kontorshotell i Högsbo.

Här finns bekvämligheter som kök och konferensrum. Perfekt för dig som liten företagare som inte vill sitta ensam om dagarna eller varför inte använda som en hub?

Det finns populära lunchrestauranger inom gångavstånd och parkering i anslutning till fastigheten.

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena. Högsbo har ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, MediaMarkt, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer med busshållplatser inom ett par minuters promenadavstånd.

Planlösning

Kontoren är rumsindelade med gemensamt kök/lounge.

Övrigt

Fastigheten är bebyggd med fyra hus, en kontorsbyggnad i tre plan, ett lager med lastbrygga samt två kallförråd. Marken är asfalterad och till fastigheten hör en stor parkeringsplats. Del av gården är inhägnad.

Inom området finns tillgång till all typ av närservice i form av banker, post, lunchrestauranger, dagligvaruhandel och detaljister.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen