Kontor, Augustendalsvägen 47-49, Nacka Strand, Nacka strand

  • 249 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 249 m²
Adress Augustendalsvägen 47-49
Område Nacka Strand
Kommun Nacka kommun
Byggår 1996
Våning 2
Objektsnummer 41947664

Beskrivning

Tillfälle! Havsnära projekt med arbetsplatser i oslagbara omgivningar. Nu släpper vi några enstaka ytor från 80-260 kvm i ljusa, moderna lokaler med en generös takhöjd. Här ingår vidsträckt sjöutsikt, pampiga fönsterpartier, industriella detaljer och härliga flöden. Allt detta i en helt unik miljö!
Bygganden består av ca 3600 kvm fördelade på 4 våningsplan. Hela bottenvåningen utgörs av olika restauranger, ett café och en festvåning. Ovan restaurangerna kommer ett Jensen Education att flytta in under Q3 2022. Jensens gymnasium har en hög skolkultur som präglas av en familjär stämning i en rofull studiemiljö. Runt om i denna byggnad kommer de fem fina kontorslokalerna att skapas. I denna beskrivning kommer du att läsa om Andra lokalen som är ca 249 kvm fördelat på 2 plan. Området är lättillgängligt med väletablerad båttrafik från Lidingö och Nybroviken. Buss och kommande T-bana. Gott om parkeringsplatser för den bilburna och gångavstånd till city.

Övrigt

Huset genomgår en omfattande renovering, där bl.a. värme, ventilation, bjälklag, hissar, trapphus, nödutgångar och funktion görs om. De bilder som finns är på bygget och ger dig indikation om lokalens disposition i huset och i området. Planskissen guidar dig om lokalens totala yta och var hiss, trapphus och VVS ligger.

Andra lokalen som vi släpper är på plan 3 och 4, två samt tre trappor/hiss upp i huset. Denna lokal ligger i byggnadens Östra hörn och erbjuder en enastående sjöutsikt i två väderstreck. Här sitter du på första parkett och iakttar inloppets livliga båttrafik från Lidingö till stadskärnan. Flitiga motionärer på Djurgården som kryssar skärgårdsbyggnader i gammal kulturell anda. Lokalen är 249 kvm varav 171 på plan 3 och 78 kvm på plan 4. Det nedersta planet kommer lämpa sig bäst i öppet utförande med mer yta till kontorslandskap än slutna kontorsrum. Övre planet kan tjäna som konferensrum, slutna kontor, bibliotek eller förhandlingsrum, - Självklart kan du få den utformning och rumsfördelning som du behöver, båda planen är flexibla med god volym, mycket ljusinsläpp och ett helt oslagbart läge. En arbetsplats för det riktigt kräsna företaget med högt ställda krav på kvalitet.

Se Planlösning för totalyta, VVS, hiss och trapphus

Lokalen kan vara färdigställd under Q3-Q4 2022.

 

 

Kajen i Nacka Strand är ett tillväxtområde med Östersjön som närmsta granne. Fastigheten rymmer två praktfulla byggnader med mycket fönster och viss industriell karaktär. Framför dessa, på kajkanten, ligger fem faluröda sjöbodar i olika storlek- och karaktär. Kajen bjuder på rikligt med aktiviteter. I en av sjöbodarna finner du ett förstklassigt gym med individanpassade maskiner. I byggnaden ligger tre populära restauranger med smakupplevelser från världens alla hörn. Utsidan pryds av uteserveringar längs kajkanten, Sveriges bästa minigolfanläggning, tre padelbanor, två boulebanor och bergsklättring. På ett av bergen tronar en kulturklassad byggnad med sitt rofulla SPA,- här kan du få behandlingar av olika slag eller bara njuta av bubbelpoolen med havet i blickfånget. Området kommer att utvecklas och fler spännande aktiviteter som nöjeshål kommer växa upp under de kommande åren.

 

OMGIVNINGEN:

Välkomna till Kajen, hit kommer du med alla tänkbara transportmedel. Kollektivtrafik via sjövägen, buss eller kommande T- Bana från Kungsträdgården. Via bil med direktaccess till väg 222. Den ända Stockholmsinfarten med bussfil till slussen. Cykel,- och promenadvägar till city via Ryssberget och Svindersviken, Gångavstånd till Augustendalstorg och Nacka Forum. T -banans blåa linje beräknas vara klar 2025-26 med uppgång Nacka Trafikplats strax intill tunneln.

Många väletablerade aktörer har residerat på denna förnämliga arbetsplats sedan tidiga 1900-talet då området var en av Stockholms största arbetsplatser. Tidigare har bolag som Telia, Gant och Mercedes vistats i omgivningarna, idag berikar Restaurang J med hotell och SPA, Stockholm Fashion District, Sail Racing, Polisen och massa andra spännande företag i varierande branscher. 

SERVICE:

Handel,- Kajen ligger med gångavstånd från allt tänkbart serviceutbud på Augustendalstorget och i Nacka Forum. I Nacka Forum finner du 150 butiker. Hemköp, Systembolaget, flertalet apotek, Media Markt och många av de större klädesmärken som glatt visar upp sina kollektioner.

Mat,- Det finns tre året runt restauranger i byggnaden, Restaurang Fabrikören har full verksamhet i två pergola med direkt sjökontakt, en innomhusrestaurang och en festvåning. I byggnaden ligger även Nackas bästa Pizzeria, Antonio De luca Pizzeria och populära Thairestaurang Rimleys. Var du än befinner dig på Kajen så har du gott om sittplatser längs kajkanten i solen. Under sommarhalvåret berikas Kajen av olika foodtrucks som serverar vällagad mat från olika nationaliteter. Strax innan fastigheten ligger Restaurang J och uppe på torget finner du bl.a. Missgong sushi och Restaurang Heat. 

Aktiviteter,- På lunchen eller efter arbetet kan du besöka någon av de olika aktiviteterna som Kajen erbjuder. Padel som är en av Sveriges i särklass störst växande sport kan spelas på någon av Kajens tre banor. Intill dessa ligger Stockholms bästa minigolfbana med Golfbaren med svalkande drycker och utmanande hål som ritats av golfproffs. I en av de röda sjöbodarna finner du ett exklusivt gym med personanpassade maskiner av högsta klass i en oslagbar miljö. Dessutom kan du utmana dina kollegorna på en boule eller ett klätterpass upp för berget. 

KOMMUNIKATIONER:

Centralt läge med direktaccess till väg 222, tät och väletablerad busstrafik med bussfil till Slussen. Buss 433 tar ca 20 min och går till slussen. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Direkt utanför byggnaden ligger hållplatsen i hamnen, inga jobbiga köer utan du kommer snabbt och smidigt in till Lidingö eller Nybroviken.  Med båt Sjövägen 80 tar det 15 min till Lidingö och ca 30 min till Nybroviken.

År 2025-26 beräknas den nya tunnelbanesträckan från Kungsträdgården, via Hammarby och Sickla till Nacka stå klar. Nackas station blir strax ovan fastigheten med uppgång mot Forumsidan och en mot Nacka Strand.


Karta