Kontor, Järnvägsgatan 9, Centrum, Helsingborg

  • 185 m²

Flytta in i nyrenoverade lokaler i ett av Helsingborgs absolut bästa lägen med havet som granne. Entrén välkomnar med sitt stora glasparti. Inne i lokalen...


Lokaltyp Kontor
Total yta 185 m²
Adress Järnvägsgatan 9
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41838244
Bifogade filer

Beskrivning

Flytta in i nyrenoverade lokaler i ett av Helsingborgs absolut bästa lägen med havet som granne. Entrén välkomnar med sitt stora glasparti. Inne i lokalen öppnas stora trevliga ytor upp. Bevarad öppen spis och fiskbensparkett ger kontoret extra charm. Goda parkeringsmöjligheter i närområdet.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen