Kontor, F O Petersons Gata 26, Högsbo/Sisjön, Göteborg

  • 1 074 m²
  • 2023-11-20

Hela kontoret på ett plan 1074 kvm med bästa läge i Högsbo!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 074 m²
Adress F O Petersons Gata 26
Område Högsbo/Sisjön
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1982
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde 2023-11-20
Objektsnummer 41943740
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns det möjlighet att hyra 1074 kvm kontorsyta på ett våningsplan! Innan inflyttning kommer lokalen att genomgå en total renovering. Ni har chansen att vara med och påverka planlösning, materialval och färgsättning. Låt anpassningen och atmosfären bli inbjudande och avspegla ert företag. Det finns två entrér till lokalen via två olika trapphus med hissar.

Populär lunchrestaurang finns i fastigheten samt möjlighet att träna kostnadsfritt för våra hyresgäster i fastighetens enklare gym.
Kollektivtrafik finns runt knuten och all tänkbar service på närliggande Köpcentra 421 och Frölunda Torg.

Tveka inte utan kontakta oss för mer infor och vising.

Omgivning

Högsbo är en stadsdel i sydvästra Göteborg, endast några kilometer ifrån stadens centrum. Högsbo har en strategisk placering med en nära sammankoppling till Dag Hammarskjöldsleden, Änggårdsbergen och Söderleden. Det centrala läget med direkt närhet till de stora trafiklederna är en av anledningarna till att området attraherar över 1000 företag i många olika branscher. Området ligger även utanför gränsen för vägtull samt erbjuder cykelavstånd till stadskärnan.

I direkt anslutning till Högsbo, på andra sidan av Söderleden finns även det välkända handels- och industriområdet Sisjön.

Tidigare fungerade Högsbo främst som industri- och verksamhetsområde, karaktären på området har dock genomgått förändringsarbeten under de senaste årtiondena.

Planer finns för stadsdelen och utvecklingen fortsätter ytterligare. I och med anläggandet av kommande bostadsprojekt Södra Änggården, ingår området i ett av de större stads- och utvecklingsprojekten i Göteborg.
Avsikten är att skapa en grön stadsmiljö i direkt anslutning till naturreservatet Änggårdsbergen, en blandstad med upp till 7000 bostäder, arbetsplatser samt all tänkbar service.

På behagligt avstånd från Högsbo finns stora knutpunkter för kollektivtrafik - västerut finns Frölunda Torg, norrut finns Järntorget/Linnéplatsen och österut Mölndals Centrum.

Kommunikationer

Bra allmänna kommunikationer till fastigheten med buss. Busshållplatsen ligger på ett par minuters promenadavstånd.

Planlösning

Stora öppna ytor för t ex showroom eller utställning i en blandning med kontorsrum eller öppna landskap. En flexibel yta som snabbt kan förvandlas till exakt vad du söker.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns intill fastigheten samt ett antal garageplatser.

Service

I fastigheten finns en mycket populär lunchrestaurang.

Service och detaljhandel finns i närheten.

Högsbo ett eget köpcentrum 421, där besökare bland annat hittar välkända aktörer såsom ICA Maxi, H & M, Hemtex, Dressmann, Intersport och många fler.

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team!

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått.
Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss.
Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Övrigt

Byggnaderna består av två huskroppar med kontor i fyra plan och vissa lagerdelar i bottenplan.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen