Kontor, Solna Strandväg 3, Solna strand, Solna

  • 691 m²

Rymlig kontorslokal med egen kungsbalkong.


Lokaltyp Kontor
Total yta 691 m²
Adress Solna Strandväg 3
Område Solna strand
Kommun Solna kommun
Byggår 1951
Hiss Ja
Våning 6
Objektsnummer 41947358

Beskrivning

Välkommen till denna fina och ljusa kontorslokal med en kungsbalkong som sträcker sig runt hela lokalen. Här finns möjlighet att anpassa lokalens planlösning efter era behov.

Omgivning

Fastigheten är belägen i Solna strand, ett mycket populärt kontorsområde i Solna, omedelbart norr om Stockholm. På senare år har Solna strand expanderat snabbt och numera är området ett starkt profilerat kontorsområde där ett flertal stora företag och myndigheter har valt att etablera sig. Utvecklingen sker kontinuerligt med ett ständigt växande serviceutbud och innovativa kontorslösningar. I dag arbetar ca 10 000 människor här. Solna stad har de senaste åren blivit vald till Sveriges företagsvänligaste kommun, vilket såklart bidrar till populariteten.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbybergs station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Mellan maj och oktober kan man även pendla med elhybridbåten Movitz. Båten trafikerar sträckan: Södra Riddarholmshamnen – Klara Mälarstrand – Lilla Essingen (Luxparken) – Gröndal – Alviks strand – Hornsberg – Solna strand, och är gratis för våra hyresgäster.

Planlösning

Lokalen som ligger på sjätte våningen är ljus och har en kungsbalkong som löper runt hela lokalen. Lokalen erbjuder storrumslösning för kontor, enskilda kontorsrum, mötes- och samtalsrum samt sociala ytor så som ett stort pentry och en kaffestation. Det finns möjlighet till att öppna upp och anpassa lokalen ytterligare, efter överenskommelse.

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra utomhus eller i fastighetens garage.

Service

Servicegraden i Solna strand är hög. Här finns det ett stort och varierat utbud av lunchrestauranger. I området finns frisör, bageri, olika former av träningsmöjligheter och Pressbyrån. I fastigheten finns dessutom ett bankkontor. Bara minuter bort ligger Solna respektive Sundbyberg centrum där all annan tänkbar service och handel finns.


Karta

Bilder på lokalen