Kontor, Sjöängsvägen 17, Norrviken, Sollentuna

  • 724 m²

Passa på! Stor, ljus lokal i Norrvikens bästa läge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 724 m²
Adress Sjöängsvägen 17
Område Norrviken
Kommun Sollentuna kommun
Objektsnummer 41948403

Beskrivning

Vår fastighet i Norrvikens Företagspark ligger naturskönt mitt emellan Stockholm och Arlanda. Vatten och grönska ligger helt nära, och dina grannar är en spännande blandning av företag och entreprenörer med högt kunskapsinnehåll. Här är det lätt att fokusera, samtidigt som läget är mycket strategiskt mellan Stockholm och Arlanda.

Fastigheten är modern med goda ljusinsläpp och flexibel planlösning. Vi kan därför skräddarsy ytor som passar ditt företag exakt. All teknik som ventilation, hissar och el är mycket modern och effektiv.

Omgivning

OMGIVNING/NATUR: Precis intill finns vackra skogs- och strövområden. Sjön Norrviken ligger tre minuter bort med härliga badplatser sommartid och en plogad skridskobana vintertid. Du kan inte hitta bättre möjligheter för lunchmotion eller promenadmöten! Bostäder i närheten garanterar också att området är levande och har en bra infrastruktur.
PARKERINGSMÖJLIGHETER/GARAGE: Här finns gott om parkering för besökande och medarbetare. Företag kan också hyra egna parkeringsplatser.
NÄRSERVICE: Här finns en ICA-butik och två trevliga restauranger som serverar lunch. I närheten finns också en mycket bra köttbutik. För komplett serviceutbud är du på bara några minuter med bil framme vid Stinsen, Sollentuna C eller Rotebro.
SKYLTLÄGE: Mycket god exponering mot Norrviksleden.

Kommunikationer

Trots det natursköna läget är kommunikationerna förstklassiga. Med buss: Gott om bussförbindelser tar dig snabbt och smidigt till/från City med en tät tidtabell. Med pendeltåg: Norrvikens pendeltågsstation ligger endast fem minuters bort till fots. Restid till Stockholm C: 20 minuter. Med bil: Direkt anslutning till E4, Rotebroleden och Norrortsleden. Arlanda flygplats nås inom 20 minuter.

Planlösning

Kontor.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen