Kontor, Odinsgatan 9-11, Stampen, Göteborg

  • 334 m²

Modernt kontor nära Centralstationen


Lokaltyp Kontor
Total yta 334 m²
Adress Odinsgatan 9-11
Område Stampen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1991
Hiss Ja
Våning 1
Objektsnummer 41971349
Bifogade filer

Beskrivning

Här kliver ni in genom den ljusa och inbjudande entrén och möts av en atmosfär som genast känns välkomnande och inspirerande. Loungen är skapad för att vara den perfekta platsen för både informella möten och avslappnade mingel. Med ett integrerat pentry kan du enkelt bjuda in till större samlingar och events, oavsett om det är för interna möten eller externt nätverkande.

Anslutet till loungen hittar du flexibla mötesutrymme, ett större konferensrum och ett mötesrum. Dessa är utformade för att underlätta dynamiska diskussioner och produktiva möten. Vår lokal erbjuder även flera större rum som passar utmärkt för teamarbete och avskilda projekt, samt ett öppet landskap för samarbete och kreativitet.

En del av ytan används idag som labb, vilket gör vår lokal idealisk för företag som behöver utrymme för utveckling.

Renoverad med stil och elegans år 2021, utstrålar vår lokal en modern touch med ljusa materialval och genomtänkt design.

Två toaletter precis vid entrén.

Välkommen till en lokal som är belägen endast 250 meter från Göteborgs Centralstation.

Omgivning

Odinsgatan/Friggagatan utgör ett av Göteborgs tidigaste blandstadsområden, där moderna kontorslokaler harmoniskt blandas med nybyggda bostadshus och ett rikt utbud av butiker och restauranger.

Området präglas av en livfull och mångsidig atmosfär, där historisk charm möter moderna bekvämligheter i en perfekt symbios.

De välbevarade fasaderna och de karakteristiska detaljerna på husen inte bara adderar till områdets estetiska charm utan förmedlar även en stark känsla av Göteborgs äldre arkitektoniska arv.

Fastigheten ligger endast 250 meter från Göteborg Cntralstation.

Kommunikationer

Fastigheten ligger endast 250 meter gångväg från Centralstationen som är regionens största knutpunkt för tåg och buss. Dvs enkla argument att smidigt få in er personal till kontoret som ska vara en naturlig samlingsplats.

Parkering

Vi har gott garageplatser att erbjuda men förespråkar såklart att man tar sig till och från jobbet via kollektivtrafiken.

Platser med laddning för elbilar har vi också.

I vårt garage finns även låst cykelparkering.

Service

Gott om butiker och lunchrestauranger i närområdet. endast 550 meter till Nordstan. Scandic Crown hotell ligger precis bredvid och Star Bowling med både lunch-middag och konferensmöjligheter är belägen mittemot. Nordic Wellness finns också på gatan.


Karta