Kontor, Liljeholmsvägen 18, Liljeholmen, Stockholm

  • 712 m²
  • Enligt överenskommelse

En väl fungerande fastighet i ett centralt läge. Stor grönskande innergård och gångavstånd till Liljeholmskajen med flera lunchrestauranger.


Lokaltyp Kontor
Total yta 712 m²
Adress Liljeholmsvägen 18
Område Liljeholmen
Kommun Stockholms kommun
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41949701
Bifogade filer

Beskrivning

Härligt ljust kontor om 712 kvm högst upp i fastigheten med ett sjönära läge centralt i Liljeholmen. Här finns idag tre konferensrum, samtalsrum, flera öppna ytor, flera förråd, pentry och fyra WC. Möjlighet att anpassa planlösningen finns. Den stora entrén erbjuder generösa utrymmen för båda reception & trivsam lounge. Fiberanslutning finns i huset. Utanför ligger den grönskande innergården, perfekt för utelunch på sommarhalvåret. Det är en väl fungerande fastighet med centralt läge, goda kommunikationsmöjligheter och tillgång till parkering. Andra hyresgäster är bland annat Bankgirot, H&M, Egencia och Liljeholmen/Lustikulla konferens.

Omgivning

Stora Katrineberg har ett utmärkt citynära läge precis vid vattnet intill Liljeholmshamnen i anslutning till Marieviks kontorsområde och Liljeholmens galleria. Här finns närhet till service, goda kommunikationsmöjligheter inom några minuters promenadavstånd och smidig access till E4/E18.

Kommunikationer

På några minuters gångavstånd finns Liljeholmens tunnelbanestation (röda linjen) där tunnelbanan går cirka var tredje minut som tar dig till Slussen på 6 minuter. Den bilburne har direktaccess till E4/E18. Här finns även tvärbanan som tar dig till Alvik och Sickla udde, samt ett stort antal busslinjer och Arlandabussen. En kort promenad över Liljeholmsbron tar dig till Hornstull och övriga Södermalm.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter finns i varmgarage, kallgarage och utomhus. Möjlighet till biltvätt i varmgarage finns. Flertal cykelförråd finns i området

Service

I kontorsområdet i direkt anslutning till Stora Katrineberg finns ett antal lunchrestauranger. Liljeholmens Galleria är ett köpcentrum med 90 butiker, som ligger på tre minuters promenadavstånd från Point Liljeholmen, Här finns alla tänkbara bekvämligheter, såsom systembolag, apotek, shopping och restauranger för att förenkla vardagen för de som vistas i området. Här finns även bra träningsmöjligheter, såsom SATS och Itrim. Över bron, vid Hornstull, finns även Friskis & Svettis.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen