Kontor, Kanalstråket 1, JONSERED, Jonsered

  • 15 - 18 m²
  • enligt ök

Vill du och ditt företag utvecklas i en av Göteborgs absolut vackraste miljöer? I Jonsereds Fabriker erbjuder vi en kreativ och lugn arbetsmiljö!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 15 - 18 m²
Adress Kanalstråket 1
Område JONSERED
Kommun Partille kommun
Renoveringsår 2014
Hiss Ja
Våning 2 av 3
Tillträde enligt ök
Objektsnummer 41899225

Beskrivning

Välkommen till Jonsereds Fabriker! Här kan du och ditt företag utvecklas i en vacker miljö, endast åtta minuters resväg från centrala Göteborg. Fastigheten erbuder en kreativ och lugn arbetsmiljö med skogen och Säveån som närmaste grannar. I vårt populära kontorshotell finns just nu ett kontor på 18 kvm ledigt. Lokalen är modernt designad i en miljö med tydliga kopplingar till fastighetens industriella arv. Välkommen förbi på en personlig visning! 0708-210025

Omgivning

Natursköna omgivningar med Säven som rinner runt fastigheten.

Kommunikationer

Pendeltågstationen ligger endast 50 m från fastigheten. Tågen går var 30:onde minut, varje kvart under rusningstid, från kl. 05 på morgonen till 00:40 på nätterna. Resan till Göteborg C tar 12 minuter.
Busshållplats, med busslinjerna GUL Express och 519, ligger 100 m från fastigheten.
Bil från centrala Göteborg tar ca. 8 minuter via E20. Närhet till Partille, Lerum och Göteborg.

Planlösning

I vårt kontorshotell finns just nu möjligheter att hyra ett kontor om 18 kvm. Som hyresgäst hos oss delar du på kök, konferensrum, gym och toaletter/dusch med övriga hyresgäster. Lokalerna har internet via fiber med möjlighet att hyra både serverrum och/eller lager i angränsande lokal. Bilen parkerar du gratis på vårt område!

Parkering

Gratis parkering

Service

Lunchrestaurang finns på området samt servicebutik ca 100 m från fastigheten

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

Poppels Bryggeri, Ericsson, Icebug, Husqvarna, CLWR, m.fl.

Övrigt

ÖVRIGT:

Jonsereds Fabriker erbjuder arbetsplats i en stimulerande, kreativ och modern miljö. Med 12 minuters tågresa från Göteborg och med tågstationen endast 50 meter från kontoret så är det ett smidigt alternativ till en kontorsplats i centrala Göteborg. Du slipper dessutom trängselavgifter!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen