Kontor, Jägersrovägen 160, Jägersro, Malmö

  • 198 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 19 800 kr/mån

Här erbjuds rymliga ytor för kontor eller lättare lager med duschar, bastu och egen entré på anonymt läge nära Jägersro Center!


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 198 m²
Adress Jägersrovägen 160
Område Jägersro
Publicerad 2020-10-29
Kommun Malmö kommun
Byggår 1964
Hiss Nej
Våning 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41922613
Hyra 19 800 kr/mån
1 200 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen består av en öppen yta för kontor eller lättare lagerhållning samt två mindre kontorsrum. Ytorna är anpassningsbara och går att skapa fler rum om så önskas. Fräscht pentry och pausrum med WC, dusch och mindre förråd. Längst in i lokalen finns oklädningsrum med tre duschar, stor bastu och en WC.

Lokalen är perfekt som kontor för er inom distrubution-, bygg- och entreprenad eller liknande bransch som behöver en samlingspunkt för arbetare innan, under och efter arbetspasset. Här kan medarbetarna samlas på morgonen för ombyte och breifing om dagen, återkomma vid lunchtid för energipåfyllning och avsluta arbetsdagen med en dusch, värmande bastu och ombyte innan hemfärd.

Lokalen har egen entré med anonymt läge på baksidan av kontorsbyggnaden och parkeringsplatser i nära anslutning till lokalen.

Lättillgängligt läge med närhet till Inre- och Yttre Ringvägen samt busshållplats precis framför byggnaden.

Önskas mer information om möjligheterna i denna lokal? Kontakta oss på Trianon så berättar vi mer!

Omgivning

Omgivningen består främst av en aktiv handelsplats, center för hästsport inom trav och galopp, kontor och företag samt bostäder och kolonier.

Kommunikationer

Mycket bra kommunikationer med närhet till både Inre- och Yttre Ringvägen. Centrala Malmö finns inom 1 mils avstånd. Busshållplats finns precis utanför fastigheten med täta avgångar för stadsbuss. Vid Jägersro Center finns hållplats för regionbussar.

Parkering

Ja

Service

Stort utbud av service tack vare läget precis intill Jägersro Center. Här finns shopping, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek, lunchrestauranger, nöje med mera!

Vägbeskrivning

Se Google maps.

Närliggande företag

Transtema, Securitas, Bilia, Lindex, Dollarstore, Coop, Polisen, Migrationsverket m.fl.

Övrigt

Goda parkeringsmöjligheter på fastigheten för er och era eventuella besökare. Intill Jägersro Center och Jägersro Trav & Galopp finns ännu större utbud av parkering.


Karta
Visa på kartan: