Kontor, Isafjordsgatan 30 C, Kista

  • 572 m²
  • 2024-06-03

Modern och flexibel vårdlokal i Kista


Lokaltyp Kontor
Total yta 572 m²
Adress Isafjordsgatan 30 C
Område Kista
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1993
Hiss Nej
Tillträde 2024-06-03
Objektsnummer 41976977
Bifogade filer

Beskrivning

Upptäck denna unika vårdlokal på Isafjordsgatan 30C, strategiskt belägen i hjärtat av Kista. Med en total yta på 572 m², erbjuder denna lokal en modern och effektiv arbetsmiljö för vårdpersonal och patienter.

Lokalen erbjuder idag över 14 mottagningsrum som är delvis nyrenoverade, reception, kontors-/behandlingsrum, omklädningsrum, konferensrum, pentry och pausrum.

Lokalen har två separata entréer och möjligheten att delas upp för ökad flexibilitet. Den är belägen högt upp på plan 5, vilket ger en tyst och rofylld miljö med rikligt ljusinsläpp från de många fönstren.

Kista är en idealisk plats för din verksamhet, med sitt centrala läge i en dynamisk stadsdel som erbjuder både närhet till företag och innovation samt en livfull atmosfär med shopping, restauranger och grönområden. Kista tunnelbanestation ligger bara några minuters promenad bort, vilket gör pendlingen smidig för både anställda och besökare.

Missade inte chansen att hyra denna fantastiska vårdlokal. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck potentialen för din verksamhet i Kista.

Välkommen på visning!

Omgivning

Hej, hello, guten tag, ni hao, marhaba. Välkommen till Kista. Platsen där människor från hela världen samlas för att upptäcka, utforska, uppfinna och uppleva. Här testkörs ny teknik, här breder gatukonsten ut sig, här överraskar restaurangerna och här frodas grönska och innovationer, precis som nya förmågor och forskarstjärnor.

Ändå har Kista mer att erbjuda. De närmaste åren kommer stadsdelen få flera tusen nya bostäder och arbetsplatser samt bli en del av tvärbanan, så att livet kan sprudla i varje hörn och under dygnets alla timmar. Och för att ytterligare ta vara på Kistas fulla potential har vi på Castellum gått samman med andra aktörer i ett initiativ som ger stadsdelen en kulturell och social skjuts.

Vad som händer mellan milstolparna är det ingen som vet. Men hör ni hemma bland de nytänkande, är detta platsen för er. Vi lovar att alltid vara på tårna för att hålla jämna steg med både ert företags och Kistas utveckling.

Kommunikationer

Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Det tar 3 minuter att promenera från fastigheten till Kista tunnelbanestation. Flera busslinjer går genom området, bland annat buss 523 och 178 som stannar vid pendeltågsstationen Helenelund. Du tar dig till Arlanda och Bromma flygplats med pendeltåg eller flygbuss. Snart kommer även Tvärbanan att korsa Kista. Den byggs ut från Norra Ulvsunda via Bromma flygplats, Kista och vidare till Helenelund. Trafikstart hela sträckan till Helenelund beräknas till år 2023.

Service

En kort promenad från fastigheten ligger Kista Galleria. Den är en av Stockholms mest välbesökta gallerior och har ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjesaktiviteter - bland annat bowling, bio och gokart.

Övrigt

En fin och välskött kontorsfastighet med trevliga utemiljöer. Fastigheten är på ca 25 000 kvm. Parkering erbjuds i varmgarage eller utomhus.


Karta

Bilder på lokalen