Kontor, Birger Jarlsgatan 33, City, Stockholm

  • 227 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 128 633 kr/mån

Ljus kontorslokal belägen högst upp i huset med egen terrass, Bra adress precis invid Stureplan med utsikt över Humlegården och takåsar.


Lokaltyp Kontor
Total yta 227 m²
Adress Birger Jarlsgatan 33
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1887
Hiss Ja
Våning 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41955658
Hyra 128 633 kr/mån
6 800 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Kontorslokal med egen terrass högst upp i huset invid Humlegården och Stureplan. Lokalen delas enkelt av i en intern och extern del och kan hyras i befintligt skick alternativt anpassas i samråd med nästkommande hyresgäst för optimal användning. 2 x WC + dusch finns i lokalen. Hiss finns. Fiber finns.

Varmt välkommen att ta kontakt för en visning!

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med Humlegårdsparken på andra sidan gatan. Det mesta av service, restauranger, shopping och nöje hittar du alldeles i närheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan (grön linje). Den nås med några minuters promenad från huset. Flera bussar stannar i närheten på Birger Jarlsgatan, linje 2 (Norrtull-Sofia), 43 (Ruddammen-Tanto). Linje 1 (Frihamnen-Stora Essingen) med flera busslinjer stannar också i närheten. Närmaste pendeltåg är T-centralen.

Service

Mycket god service alldeles i närheten, t ex apotek, systembolag och flera mataffärer. Det mesta i restaurangväg finns i omgivningen, från lyxrestaurang till enklare lunchställen. Oslagbart utbud av shopping i Sturegallerian och längs med Biblioteksgatan, Kungsgatan med flera gator.

Övrigt

Ett karaktärsrikt hus med fin interiör och exteriör. Lämpligt läge och fina lokaler för företaget som söker det lilla extra.


Karta
Visa på kartan: