Kontor, Sten Sturegatan 42, Heden, Göteborg

  • 695 m²
  • Enligt överenskommelse

Stor kontorslokal i toppläge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 695 m²
Adress Sten Sturegatan 42
Område Heden
Publicerad 2023-11-18
Kommun Göteborgs kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41968651

Beskrivning

På Sten Sturegatan mittemellan Heden och Scandinavium kan vi nu erbjuda en toppmodern kontorslokal om 695 kvm.

Kontoret är beläget en trappa upp i fastigheten och här har man skapat en unik arbetsplats med flexibla kontorslandskap, aktivitetsrum, tysta rum och mötes- och kontorsrum i varierande storlek samt ett stort pentry- och pausutrymme.

Området har mycket bra kommunikationer med spårvagnshållplats i direkt anslutning till fastigheten och några minuters promenad bort ligger Korsvägen.

Välkommen att kontakta mig för visning!

Omgivning

Befinner du dig i området runt Heden är du mitt i Göteborgs evenemangsstråk med Mässan, Liseberg, Ullevi, Scandinavium och Avenyn inpå knuten. Ett mycket centralt läge med Korsvägen som knutpunkt för bussar och spårvagnar som tar dig dit du önskar.

Våra lokaler vid Heden
Våra lokaler ligger på Sten Sture- och Skånegatan där vi erbjuder butiksytor samt caféer och restauranger i markplan. Ett ypperligt handelsläge med en ständig ström av boende, arbetande och besökare. Lite längre upp i fastigheterna finns kontorsytorna, flera med storslagen utsikt över evenemangsstråket. Parkeringsplatser finns under fastigheten.

Butiker och service
I området runt Heden finns gott om små butiker, caféer och restauranger. Du hittar till exempel Steinbrenners café och bageri, ett antal små italienska restauranger samt flera mindre klädbutiker, en järnhandel och mycket annat.
Alldeles nära Heden ligger Götaplatsen som är något av ett kulturellt nav i området. Här finns såväl Göteborgs konstmuseum och konsthall som Göteborgs stadsteater och konserthuset.

Kommunikationer
Här är det nära till både bussar och spårvagnar som tar dig runt i hela Göteborgsområdet. Ska du vidare med flyg är det enkelt att hoppa på flygbussen från Avenyn eller Korsvägen.


Karta

Bilder på lokalen