Butikslokal, Norra Järnvägsgatan 8, City, Växjö

  • 400 m²

Ledig restauranglokal på Växjös bästa läge intill det nya stations- och kommunhuset


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 400 m²
Adress Norra Järnvägsgatan 8
Område City
Kommun Växjö kommun
Byggår 1952
Hiss Nej
Objektsnummer 41944152
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till en unik möjlighet för restauranglivet i centrala Växjö! Här erbjuds en rymlig restauranglokal på imponerande 400 kvm, perfekt belägen för att ta din restaurangverksamhet till nya höjder.

Lokalen har ett rymligt kök som ger dig möjlighet att skapa kulinariska mästerverk och erbjuda en varierad meny till dina gäster. Dra nytta av soliga dagar och milda kvällar då trottoaren utanför är breddad med markvärme. Här möjliggörs en uteservering i härligt söderläge, vilket skapar en inbjudande och avslappnad atmosfär. Dessutom har lokalen den strategiska fördelen att ligga nära Växjös nya kommun- och stationshus. Området är en stor arbetsplats och fungerar som en central knutpunkt för stadens invånare och besökare. Dra nytta av det höga flödet av människor och skapa en restaurangupplevelse som blir en naturlig samlingsplats för alla.

Missa inte chansen att bli en del av Växjös blomstrande restaurangscen och skapa minnen för dina gäster i denna fantastiska restauranglokal.

Varmt välkomna att höra av er för mer information.

Omgivning

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center med över 1 000 kvadratmeter Co-Working, precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen mitt på Storgatan i korsningen mot Västergatan har vi en centralt belägen fastighet och med en påbyggd gårdsbyggnad med moderna och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.


Karta

Bilder på lokalen