Kontor, Linnegatan 23, City, Växjö

  • 178 m²
  • 2022-02-01

Modern lokal med fantastisk känsla


Lokaltyp Kontor
Total yta 178 m²
Adress Linnegatan 23
Område City
Kommun Växjö kommun
Hiss Nej
Våning 3
Tillträde 2022-02-01
Objektsnummer 41944006
Bifogade filer

Beskrivning

En härlig kombination av gammalt tidstypiskt och modernt och inbjudande.
Här verkar man på ett eget våningsplan högst upp i huset med upp till 6 separata kontorsrum, mötesrum och ett välkomnande pentry. Här finns möjlighet att sitta flera kreativa bolag och dela på sociala ytor och få inspiration och samverka tillsammans.
Flertalet parkeringsplatser finns att hyra på innergården.

Omgivning

I Växjö city verkar man mitt i stadens puls med restauranger, caféer, affärer och kulturställen precis utanför dörren. Här har vi på Castellum ett flertal fastigheter i varierande storlek och profilering, allt från våra vackra sekelskifteshus i kvarter Gripen till vårt moderna World Trade Center precis vid stationsområdet. På Storgatan och Kungsgatan finns en mängd butiker och förrättningar och här har vi trevliga lokaler med härligt ljusinsläpp. I kvarter Tullen på Storgatan/Västergatan förädlar vi vår centralt belägna fastighet och bygger en ny gårdsbyggnad med moderna arbetsplatser och kreativa lokaler. Växjö är känt för sitt breda utbud och förutom biografer, konserthus, konsthall, museer och stort bibliotek är man nära naturen. Linnéparken och Strandbjörket är stadens gröna oas och ligger vid vackra Växjösjön. Vill du ha en pulserande arbetsplats med innerstadens stora utbud utanför dörren är våra citylägen idealiska alternativ.

Parkering

P-platser finns att hyra. Separat kö.

Övrigt

Fastigheten består av tre fristående anrika byggnader från början av 1900-talet. Schenfeldtska villan är en av dem och kvarteret bär ett arkitektoniskt och kulturellt värde för Växjös historia.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen