Kontor, Lindhagensgatan 126, Kungsholmen, Stockholm

  • 1 166 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 166 m²
Adress Lindhagensgatan 126
Område Kungsholmen
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1940
Renoveringsår 1982/2005
Objektsnummer 41930329

Beskrivning

Här finns alla möjligheter att skapa drömkontoret - en plats där människor vill vara. Tillsammans tar vi fram vi en lokal som erbjuder plats för både samarbete och fokus. Denna yta har ljuset, funkisdetaljerna och takhöjden som skapar förutsättningarna för en riktigt häftig arbetsplats. Egna omklädningsrum och duschar för dam och herr finns. Idag är kontoret rumsindelat med enskilda och 2-personers rum, men en öppen aktivitetsbaserad lösning går också att skapa.  Med Lindhagensgatan 126 som adress blir vardagen enklare. Här finns välkomnande lobby med reception och platser för informella möten och telefonsamtalet på språng. Tre restauranger finns i huset och inom ett par minuters promenad finns ett 20-tal ytterligare lunchrestauranger att välja på. Garage med laddplatser och cykelrum med dusch och omklädning finns också såklart. Dessutom finns godsmottagning med lasthiss direkt upp till lokalen.  Lindhagen är ett pulserande, levande område som ständigt utvecklas. Detta är ett av stadens stora utvecklingsområden där ett stort antal nya bostäder och kontor byggs under de kommande åren. Det är lätt att ta sig till Lindhagensgatan 126. Essingeleden finns runt knuten och huset ligger mittemellan Kristinebergs och Stadshagens tunnelbanor. Ett stort antal bussar trafikerar även området. Väljer man cykeln så är det bara 10 minuter till city, längs med vackra Norr Mälarstrand. Eller varför inte ta Vasakronans egen eldrivna pendelfärja?  Välkomna på visning! Arena coworking
Som kund hos oss finns även möjlighet att komplettera kontoret med arbetsplatser mitt i city. Läs mer på vasakronan.se/arena .

Kommunikationer

Lindhagensgatan 126 ligger mitt mellan två tunnelbanestationer: Kristineberg och Stadshagen. En promenad från tunnelbanan tar cirka 7-10 minuter. För den bilburne är det mycket enkelt att ta sig hit via Essingeleden. Buss 74 trafikerar också området, den går mellan Hornsbergs strand och Sickla/Hammarby Sjöstad, via Södermalm.  Båtpendla till jobbet! Under sommarhalvåret är pendelbåtstrafiken igång med M/S Hamnskär. Båten går mellan Riddarholmen, Lilla Essingen, Stora Essingen, Alviks Strand, Hornsbergs Strand och Solna Strand. Ett riktigt härligt sätt att börja och sluta arbetsdagen på, har du inte provat tidigare så är det väl hög tid nu. Eftersom Vasakronan gillar fossilfria transporter bjuder vi våra hyresgäster på båtkorten.  

Parkering

Fastigheten har ett garage med infart från Lindhagensgatan 130 med förhyrda parkeringsplatser. Vasakronan har anlitat Nordic Level Parking som parkeringsoperatör. Kontakta Nordic Level Parking vid frågor. InfoParkering@nordiclevelgroup.com Telefon: 08-588 018 09 För hyra av plats vänligen kontakta biträdande affärsansvarig på Vasakronan.

Service

Hornsbergs strand är en levande blandstad med arbetsplatser, bostäder, förskolor, restauranger, service, idrottsplatser och mycket mer. Här finns allt du behöver i din jobbvardag. En uppsjö av nya trendiga restauranger finns på gångavstånd från huset. I närheten finns också Ica Maxi och Lindhagenhuset, en galleria med butiker och caféer.


Karta

Bilder på lokalen