Kontor, Lilla Bommen 1, Lilla Bommen, Göteborg

  • 277 m²
  • 20220601


Lokaltyp Kontor
Total yta 277 m²
Adress Lilla Bommen 1
Område Lilla Bommen
Publicerad 2023-11-15
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1989
Tillträde 20220601
Objektsnummer 41931022

Beskrivning

Denna moderna lokal precis vid vattnet är för er som letar efter ett centralt och välplanerat kontor för upp till 20 personer på vån 5. Stora fönster och ljusa ytskikt ger en luftig känsla och rätt förutsättningar för att skapa ett kreativt och trivsamt kontor. Här får ni en bekväm arbetsplats med ett brett serviceutbud i huset och möjlighet till ett flexibelt hyresavtal.

Lunchen kan intas på någon av de trevliga restaurangerna i huset eller varför inte nere i gästhamnen där känslan av Göteborgs skärgård är påtaglig, fast du är mitt i city. Endast några hundra meter bort ligger Göteborgs centralstation, Nils Ericson-terminalen, Västlänkens kommande uppgång liksom direkt påfart till E45.
Centralt och expansivt område med service och restauranger i huset
I huset finns bra service såsom restauranger, café, konferens och reception. I entréplanet finns flera platser att slå sig ner för ett samtal, möte eller en kaffe. Här kan du enkelt koppla upp dig på gratis WiFi. I källarplanet ligger också ett stort cykelgarage med både servicestation och laddplats för elcyklar.
Utanför dörren finns ett dynamiskt område som är under tillväxt. Ta chansen att flytta in i ett av Göteborgs mest expansiva områden. Lilla Bommen är unikt med vattnet så nära inpå och samtidigt ett rikt kulturliv som präglar områdets identitet och charm. Här kan ni avsluta jobbveckan med en bit mat i gästhamnen eller varför inte besöka någon av Operans tidiga föreställningar, bara fem minuters promenad bort.
Nära kollektivtrafik och cykelbanor runtomkring i området. Välkommen att boka en visning!

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

P-platser att hyra Inom fastigheten finns garageplatser att hyra. Man kan också hyra p-plats på närliggande P-arken.  Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns P-arken.

Service

Läppstiftet i Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är härligt.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen