Kontor, Kyrkogatan 20-22, Centrum, Göteborg

  • 155 m²
  • 20230101
  • 25 833 - 45 208 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 155 m²
Adress Kyrkogatan 20-22
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 1813
Renoveringsår 1994
Tillträde 20230101
Objektsnummer 41930976
Områdeshyra 25 833 - 45 208 kr/mån
2 000 - 3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Låt oss presentera en av Vasakronans mest cirkulära kontorslokaler. Det här är en pärla på 155 kvm mitt i de charmiga kvarteren runt Domkyrkan i Göteborgs innerstad. Lokalen är inte bara en helt nyrenoverad Smart & Klart-lokal, renoveringen är dessutom gjord helt och hållet i återbrukat material. En lokal för företaget som tar ställning för en mer hållbar framtid.  Visionen med just den här lokalen har varit att skapa en återbrukad lokal som andas lyxig design-vintage. Stilen är eklektisk, modig och annorlunda. Här har återbrukade designmöbler och inredning använts. Målet har varit att allt som används i lokalen ska vara återbrukat och allt som rivs ut går till återbruk. Till och med väggfärgerna är burkar med färgprover som ändå inte kunde säljas men som genom detta projekt ”räddades” och kunde förgylla våra väggar. Undertak har återanvänts och i ett av mötesrummen tryckts med ett helt unikt mönster som bidrar till den unika känslan som präglar hela lokalen. Välkommen till en helt unik lokal med framtiden för sig! 

Hyra: 65000

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. De närmsta buss och spårvagnshållplatserna är Domkyrkan och Grönsakstorget. Centralstationen och Stenpiren ligger 10 min bort till fots. Mer info, tidtabeller m.m. finner du på Västtrafik . Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det flera Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

För att hyra p-plats kan hyresgäster kontakta parkeringshuset i Nordstan eller APCOAs parkeringshus Kungsgaraget och P-hus City. Parkeringshuset i Nordstan Kungsgaraget på Ekelundsgatan 5-7 P-hus City på Östra Larmgatan 3-7 Besöksparkering finns i dessa P-hus samt i begränsad omfattning på kringliggande gator.

Service

Fastigheten ligger utmed Kungsgatans shoppingstråk som har en stor variation av butiker, restauranger och service. I närheten finns också Magasinsgatan och Vallgatan med en mängd olika caféer och lunchrestauranger samt butiker. För den aktiva finns flera träningsanläggningar i närheten så som Friskis & Svettis, Nordic Wellness, Fysiken och Fitness24seven. Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen