Kontor, Kilsgatan 4, Lilla Bommen, Göteborg

  • 1 505 m²
  • Kvartal 2 - 2024
  • 413 875 kr/mån


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 505 m²
Adress Kilsgatan 4
Område Lilla Bommen
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2001
Våning 1-2
Tillträde Kvartal 2 - 2024
Objektsnummer 41906229
Hyra 413 875 kr/mån
3 300 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Modern kontorslokal på cirka 1 505 kvm i två plan precis vid älven i ett av Göteborgs bästa kontorslägen. Lokalen främjar idag ett öppet och aktivt arbetssätt och erbjuder flertalet konferensrum, mötesrum, tysta rum samt rymligt pentry och loungeytor. Plan 2 ligger på ett entresol med dubbla interntrappor.

Kvarteret Tennet ligger på ett av Göteborgs bästa kontorslägen i området Lilla Bommen precis vid älven. Med närhet till Centralstationen, och innerstaden och flera bra allmänna kommunikationsmedel är det enkelt att ta sig hit. Fastigheten erbjuder ljusa, miljöeffektiva lokaler i olika storlekar som iordningställs för att passa den nya hyresgästens behov.

Serviceutbudet i huset är stort. Här finns bland annat en gemensam reception, en populär lunchrestaurang och tillgång till konferenslokaler med hög standard. Fastigheten är LEEDS Platinum-klassificerad. Detta är den högsta miljöklassningen som finns på marknaden idag.

I området händer det mycket just nu och flera nya byggnader har tillkommit och äldre byggnader har rustats upp vilket skapar liv och rörelse samt ökad service i form av bl.a fler lunchställen.

Omgivning

Lilla Bommen hittar du på ett av Göteborgs bästa kontorslägen med närhet till Göteborgs Centrum och Göta älv. Området ingår i Stadens långsiktiga tillväxtplan för Göteborg. Här ska trafikbarriärer brytas till förmån för en mer tillgänglig stadsmiljö.

Kommunikationer

Cirka 200 meter från fastigheten ligger busshållplatsen Torsgatan som trafikeras av busslinje 59. Med 8 minuters promenad når man Göteborgs centralstation, Nils Ericson terminalen och buss- och spårvagnshållplatsen Nordstan.

Parkering

Garage i fastigheten med utrymme för bil samt uttag för elbil. 86 platser. Utanför entrén finns det ett fåtal besöksparkeringar.

För dig som cyklar finns ett låst cykelförråd i källaren och ett gemensamt omklädningsrum med duschar.

Service

Som hyresgäst på Tennet finns all tänkbar service alldeles i närheten. I ljusgården finns husets reception som tar emot dina gäster. Behöver du tillfälligt extra yta bokar du enkelt ett av konferensrummen i huset och långväga konferensgäster har Scandic hotell precis runt hörnet i den nybyggda fastigheten Platinan. I ljusgården erbjuds gott om utrymme både för möten och fikapauser. Restaurang finns i huset och även området bjuder på flera lunchmöjligheter och en servicebutik precis runt hörnet. På gångavstånd hittar du Göteborgs centralstation och centrala Göteborg och Nordstans stora utbud. Som hyresgäst i huset har du också möjlighet att lämna in din kemtvätt och kläder för lagning på utvalda dagar och en dag i veckan kommer även en yogainstruktör till huset där deltagandet är kostnadsfritt.

Övrigt

Närmaste Styr och Ställ finns på Strandgatan.

Närmaste Sunfleet-station finns på besöksparkeringen utanför fastigheten.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen