Kontor, Birger Jarlsgatan 33, City, Stockholm

  • 441 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 249 900 kr/mån

Representativ kontorslokal belägen högt upp i vacker sekelskiftesfastighet!


Lokaltyp Kontor
Total yta 441 m²
Adress Birger Jarlsgatan 33
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1887
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41952429
Hyra 249 900 kr/mån
6 800 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen ligger högt upp i fastigheten med genomgående planlösning och egen terrass i trevliga kvarter på Birger Jarlsgatan invid Humlegården. Planlösningen ger utrymme för att enkelt skapa en extern och intern del då konferens och mötesrum ligger avskilt från arbetsplatserna. Idéskiss enligt separat PDF med plats för ca 31 arbetsplatser.

Välkommen att ta kontakt för mer information och visning!

Omgivning

Fastigheten ligger mitt i centrala Stockholm med Humlegårdsparken på andra sidan gatan. Det mesta av service, restauranger, shopping och nöje hittar du alldeles i närheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Rådmansgatan (grön linje). Den nås med några minuters promenad från huset. Flera bussar stannar i närheten på Birger Jarlsgatan, linje 2 (Norrtull-Sofia), 43 (Ruddammen-Tanto). Linje 1 (Frihamnen-Stora Essingen) med flera busslinjer stannar också i närheten. Närmaste pendeltåg är T-centralen.

Planlösning

Se separat PDF under "Dokument"

Service

Mycket god service alldeles i närheten, t ex apotek, systembolag och flera mataffärer. Det mesta i restaurangväg finns i omgivningen, från lyxrestaurang till enklare lunchställen. Oslagbart utbud av shopping i Sturegallerian och längs med Biblioteksgatan, Kungsgatan med flera gator.

Övrigt

Ett karaktärsrikt hus med fin interiör och exteriör. Lämpligt läge och fina lokaler för företaget som söker det lilla extra.


Karta

Bilder på lokalen