Kontor, Strandvägen 7A, Östermalm, Stockholm

  • 22 m²
  • 6 600 - 12 467 kr/mån

Gå till jobbet på Stockholms bästa adress, i ett sekelskifteshus med bevarade originaldetaljer och utsikt över Nybroviken


Lokaltyp Kontor
Total yta 22 m²
Adress Strandvägen 7A
Område Östermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1910
Hiss Ja
Våning 3
Objektsnummer 41958734
Områdeshyra 6 600 - 12 467 kr/mån
3 600 - 6 800 kr/m²/år

Beskrivning

Nu har du chansen att hyra detta ljusa och fullt möblerade kontorsrum om 22 kvadratmeter, ett stenkast från Stureplans storstadspuls. Kontoret har en generös takhöjd och rymmer upp till 6 arbetsplatser. Det otroliga läget, i hjärtat av Östermalm intill Nybroviken, gör det svårt att inte trivas här.

Välkommen till Stockholms exklusivaste företagsadress i hjärtat av Östermalm.

Omgivning

I närområdet hittar du några av Östermalms bästa restauranger och caféer samt trevliga butiker och den ikoniska saluhallen. Med en kort promenad tar du dig till Djurgårdens lugna oas som är älskad av både stockholmare och turister. Strosa längs med Nybroviken och njut av omgivningarna eller gå Strandvägen motsatt håll och ta en lunchpaus i Berzeli Park eller Kungsträdgården. I närheten av kontoret hittar du även NK-varuhusets med saluhallen och sina exklusiva butiker.

Kommunikationer

7A Strandvägen ligger i närheten av såväl Östermalms tunnelbanestation som knutpunkten för ett flertal stadsbussar vid Nybroplan. Här stannar även spårvagnen som avgår från T-Centralen och trafikerar Strandvägen ända bort mot Djurgården. Under sommarhalvåret kastar skärgårdsbåtarna loss från Nybrokajen som tar dig ut till Stockholms skärgård. Kör du bil till jobbet finns privat P-plats att hyra i närheten av kontoret och på gångavstånd finns även gott om besöksparkeringar.

Övrigt

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!


Karta
Visa på kartan: