Kontor, Alsnögatan 11, Södermalm, Stockholm

  • 2 035 m²
  • 6-9 månader efter avtal
  • 593 542 kr/mån

Lokal med stora öppna ytor och 3 meters takhöjd!


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 035 m²
Adress Alsnögatan 11
Område Södermalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1973
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde 6-9 månader efter avtal
Objektsnummer 41946983
Hyra 593 542 kr/mån
3 500 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen har stora öppna ytor och 3 meters takhöjd. För den som vill kan den industriella karaktären framhävas utan att göra avkall på ljud- och luftkvalitet. Lokalen ligger på entréplan och är lätt att hitta för kunder. Stora lasthissar till lastkaj. Fantastiskt skyltläge mot Värmdövägen.

Egen entré och uteplats!

Omgivning

Fastigheten är miljöcertifierad: BREEAM In-Use, Good.Området är mixat med bostäder, kontor och mindre servicebutiker. I anslutning till huset finns två parker med egna uteplatser. Direkt vid Norra Hammarby kajen och nära Fåfängan.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Slussen. Nacka/Värmdö bussarna och buss 2 stannar utanför huset, samt Saltsjöbanan och båtlinjer inom några minuters promenadavstånd.Buss 2 = ca 250 m

Värmdöbussar mot Slussen (Londonviadukten) = ca 380 m

Buss 402 mot Nacka Forum = ca 100 m

Barnhusbryggan (Sjöstan och ms Emelie mot Nybroplan) = ca 700 m

Båt 80 (Salsjöqvarns kaj - Mot Frihamnen/Nybroplan) = ca 700 m

Saltsjöbanan = ca 700 m

Planlösning

Lokalen lämpar sig bäst för öppen planlösning (se idéskiss). Ny hyresgäst kan vara med och påverka utformning och planlösning.

Parkering

Går att hyra för 1 500 kr/plats/månad. Kvot: 1 plats per ca 150 kvm hyrd yta.

Service

I närområdet finns lunchrestauranger och diverse service som blomaffär, sko- och nyckelservice samt matbutiker. Med en kortare promenad nås Söders och Sjöstans utbud av restauranger, shopping och övrig service. Sickla Köpkvarter med sitt enorma utbud ligger ca 3 minuters bilväg från Det Vita Huset.

Övrigt

Det är mycket god logistik i huset med lastportar (4,5 m) samt generösa lastkajer och flera lasthissar som förser samtliga våningsplan utom det översta.


Karta