Kontorshotell, Vasagatan 28, Norrmalm, Stockholm

  • 12 m²
  • Omgående

Byggnad med karaktär och moderna kontorsytor i nyrenoverat skick.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 12 m²
Adress Vasagatan 28
Område Norrmalm
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1903
Renoveringsår 2021
Hiss Ja
Tillträde Omgående
Objektsnummer 41952421

Beskrivning

Fullt möblerat kontorsrum om 12 kvm i en historisk anläggning med ett svårslaget läge ett stenkast från Stockholm Centralstation och Arlanda Express. Kontoret bjuder på en välplanerad yta som rymmer upp till 4 arbetsplatser.

Utöver kontoret får du och dina medarbetare tillgång till smarta kontorstjänster, dygnet runt access, bokningsbara mötesrum, coworking på fyra adresser i centrala Stockholm. Givetvis ingår fullservice som förenklar vardagen och skapar en attraktiv arbetsplats för ditt företag. Vår flexibilitet gör det alltid möjligt att snabbt flytta till större lokaler eller skala ner om förutsättningarna förändras. Hyr endast den yta som matchar era behov och slipp på så vis betala för onödiga kvadratmeter.

Vi ses gärna och visar dig lokalerna på plats, men har du inte möjlighet att komma till oss tar vi gärna med dig och dina kollegor på en digital visning av hela anläggningen. Kontakta oss så berättar vi mer!

Omgivning

Vasagatan är ett restaurangtätt område med ett stort utbud av lunchrestauranger, trendiga caféer och snabbmatsrestauranger. I närområdet finns ett stort serviceutbud med trevliga shoppingstråk kring Drottninggatan samt Åhléns City. Promenerar du längst med Vasagatan bort mot Norra Bantorget möts du av en grön oas mitt i city där du kan varva ner bortom Vasagatans vibrerande storstadspuls.

Kommunikationer

Ditt nya kontor ligger endast några meter från Stockholms Centralstation där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller regionaltåg. Med Arlanda Express, som avgår alldeles runt hörnet, når du Arlanda på endast 20 minuter. Från Cityterminalen avgår även direktbussar till både Bromma flygplats och Stockholm Skavsta. På Mäster Samuelsgatan, rakt över gatan från ena entrén, finns besöksparkering med möjlighet att hyra privat P-plats.

Parkering

Ja

Övrigt

Fastigheten är momsbefriad – vilket gör 7A Posthuset till ett självklart val även för momsfria verksamheter som söker nya kontorslokaler i Stockholm city


Karta