Kontor, Vallgatan 8, City, Jönköping

  • 8–60 m²
  • 3 rum
  • 2023-11-01
  • 600 - 7 000 kr/mån

Vad är rätt för dig – just idag?* Vi hjälper dig att komma fram till vad just din verksamhet behöver och skräddarsyr ert medlemskap utifrån det. Ändras behoven över tid? Nemas problemas. Det är ju de ...


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 8–60 m²
Adress Vallgatan 8
Område City
Kommun Jönköpings kommun
Byggår 2023
Renoveringsår 2023
Hiss Ja
Våning 1
Antal rum 3
Tillträde 2023-11-01
Ingår i hyra Allt
Objektsnummer 41968377
Områdeshyra 600 - 7 000 kr/mån
900 - 1 400 kr/m²/år

Beskrivning

Vill du jobba i navet av i Jönköpings affärsliv? Perfekt! Välj mellan ett eget kontor eller jobba i våra magiska loungemiljöer, både inne och ute på takterrassen(!)
Vår idé utgår från dig och ditt team. Vi vet att om ni utvecklas och mår bra, kommer ert företag också att göra det. Därför ingår mer än arbetsmiljöer. Riktigt gott kaffe, lunchträning, inspirerande nätverksträffar och frukostbuffé är bara några exempel på allt ni får på köpet. Vårt mål är att ni ska längta till kontoret och älska att vara där. Allt ingår: Så du kan fokusera på jobbet.
Mitt i stan, med nära till allt. Du behöver knappt lämna huset (om du inte vill). Vägg i vägg finns lunchrestaurang, gym och ett nätverk av drivna Jönköpings-företagare.
Hos oss blir du mer produktiv och inspirerad på jobbet. Jo, det är sant! Inredningskonceptet är framtaget utifrån grunderna i neurodesign, med naturnära färger, naturligt ljus och gröna växter. Det gör hjärnan mer kreativ och välmående, enligt forskning. Och sen är det rätt trevligt med fågelkvitter på toaletten faktiskt.
Behöver du en eller trettio kontorsplatser? Inga problem. Hos oss finns kontor och arbetsplatser för små och stora företag. Vi skräddarsyr en lösning som passar er perfekt.
Med United Spaces blir ni en del av något större. Hur då? Jo, vi är både en arbetsplats och en mötesplats för drivna företagare. Här finns en fantastisk stämning (som våra medlemmar ofta berättar om) – och alla möjligheter att växa, som människor och som företag.
Nyfiken? Kom förbi på en kaffe!

VÅRA MEDLEMSKAP
Lounge
Lounge är det perfekta alternativet för dig som vill jobba i en avslappad miljö med härlig atmosfär. Läs mailen i en mysig soffa, ta mötet i ett telefonbås eller strukturera upp din vecka vid något av våra projektbord. Här jobbar du i öppna landskap, sida vid sida med andra drivna personer. Vem vet, du kanske hamnar bredvid din nästa samarbetspartner!
Pris : 2 295 sek/månad

Eget skrivbord
En dedikerad arbetsplats som är din egen. Komplett med höj- och sänkbart skrivbord och ergonomisk stol. Pynta med din ljusblåa musmatta eller bilder på nära och kära. Och kom och gå som du vill – vi står kvar. Eller ännu viktigare: Ditt skrivbord står kvar.
Pris : 3 300 sek/månad

Eget kontor
Behöver ni ett eget kontor? Inga problem. Vi har både stora och små! Här kan ni stänga dörren om er och skapa en egen fantastiska värld – utan att gå miste om vårt community och alla härliga aktiviteter som pågår utanför. Det bästa av två världar, helt enkelt.
Pris : På förfrågan

Omgivning

United Spaces coworking space i Werket har en fantastisk omgivning med närhet till olika bekvämligheter och höjdpunkter som gör arbetslivet både bekvämt och inspirerande.

Beläget på det gamla slottsområdet i centrala Jönköping, erbjuder kontoret en unik plats mitt i hjärtat av staden. Med endast en kort promenad från T-centralen är det lättillgängligt för både lokalbefolkningen och besökare. Närområdet kring kontoret har en mångfald av restauranger och lunchställen i olika prisklasser. Det centrala läget bidrar också till ett brett serviceutbud. Med närheten till affärer, butiker och andra bekvämligheter kan medlemmarna enkelt tillgodose sina behov och underlätta sin vardag.

Kommunikationer

Med en kontorsplats i Werket har du fördelen av att vara nära olika kommunikationsalternativ. Jönköping Centralstation, med sitt breda utbud av tåg-, buss- och färjeförbindelser, är lättillgängligt från kontoret. Det ger en smidig och bekväm resa till och från arbetsplatsen. Dessutom finns det parkeringsmöjligheter för dem som väljer att köra till kontoret, vilket ger ytterligare flexibilitet och bekvämlighet för dem som föredrar att använda sin egen transport. Sammantaget erbjuder denna mångfald av transportalternativ en bekväm och lättillgänglig arbetsplats för alla, oavsett vilket transportmedel de väljer.

Planlösning

Kontorsrum, konferensrum, gemensamma lounger och terass.

Parkering

Ja

Vägbeskrivning

Börja från Jönköpings centralstation (Jönköpings Resecentrum) på Stationsplatsen. Gå nordväst på Stationsplatsen mot Storgatan. Sväng höger på Storgatan och gå rakt fram i ungefär 5 minuter. Fortsätt på Storgatan tills du når en korsning med Östra Storga


Karta

Bilder på lokalen