Kontorshotell, Torshamnsgatan 35, Nordic Forum, Kista

  • 25 m²
  • Omg eller enl överrenskommelse

Just nu! Två hyresfria månader vid nytt avtal. Möbler, kaffe, fria mötesrum, gym, reception och mycket mer ingå.


Lokaltyp Kontorshotell
Total yta 25 m²
Adress Torshamnsgatan 35
Område Nordic Forum
Kommun Stockholms kommun
Renoveringsår 2018
Hiss Ja
Tillträde Omg eller enl överrenskommelse
Objektsnummer 41912364

Beskrivning

Vår första C/O-anläggning hittar du i Nordic Forum, Kista. Det är en perfekt mötesplats för moderna företag som jobbar smart och vill växa samt utbyta idéer med varandra. Nyrenoverade lokaler, gemensamma kontorsytor, mötesrum, modern utrustning och snygg inredning gör att du trivs på jobbet. I huset har vi samlat det mesta du behöver som konferensanläggning, ett gym och en restaurang där du kan äta lunch eller ta en fika. I receptionen hjälper vi dig också gärna med allt ifrån att ta emot besökare till att ta hand om din kemtvätt.

I erbjudandet ingår följande:
Möblerat rum med höj och sänkbara bord och ergonomiska stolar samt förvaring med låsbara skåp.
Fri tillgång till kaffe,te och varmchoklad.
Fri tillgång till mötesrum och telefonrum i olika storlekar samt tillgång till skrivare.
Fri tillgång till det nybyggda gymmet som endast är tillgängligt för hyresgäster.

Omgivning

Det är inte bara företagens elbilar som laddas i nordicForum, här laddas även det viktigaste av allt – medarbetarna. Med ett eget topputrustat modernt gym för de som jobbar i nordicForum, samt Järvafältet som ligger nära med sina stora, gröna naturområden, är nordicForum det ultimata stället för lunchmotion eller promenadmöten. I övrigt är Kista Science City en kreativ statsdel där företag, forskning och akademi sammanlämnkas till en av världens mest spännande mötesplatser.

Kommunikationer

Med buss, T-bana och pendeltåg: 7 minuter till T-bana och pendeltåg (restid till City max 20 minuter). Flygbussar som stannar i området tar dig snabbt till både Arlanda och Bromma flygplats.

Med bil: 10 minuter till City via snudd på anslutande E4 och E18. Påfarten till Förbifart Stockholm för anslutning söderut/norrut kommer också att ligga helt nära. Härifrån kommer du med bil att nå Kungens Kurva på mindre än 15 minuter.

Planlösning

All-inclusive kontor. Hyr ett modernt och fullt möblerat kontorsrum med höj & sänkbart skrivbord och ergonomisk kontorsstol där du kan stänga om dig. Flytta in direkt utan långa och krångliga kontrakt, det är bara att flytta in så fixar vi resten. Välj mellan löpande- eller 1-årsavtal.

Service

I fastigheten kan receptionen hjälpa till med allt från posthantering och passerkort till kemtvätt och städning. Inom nordicForum finns både konferensanläggning, restaurang, café och gym. Och helt nära, i Kista Galleria, finns allt du kan tänka dig vad gäller affärer, lunchrestauranger och caféer. Det är nästan som en liten stad med post, apotek, systembolag, Food Court och biograf. Från nordicForum har du också nära till Barkarby handelsplats med IKEA och mycket annat!

Skyltläge

Med exponering mot både Torshamnsgatan och hela E4 med över 70 000 passerande bilar per dygn är skyltläget exceptionellt.

Övrigt

HYRESINFORMATION: Från 15 000kr/mån


Karta

Bilder på lokalen