Kontorshotell, Teatergatan 19, Göteborg

  • 7 m²

Kontor mitt i Göteborg City, perfekt för 1-2 personer!


Lokaltyper Kontorshotell / Kontor
Total yta 7 m²
Adress Teatergatan 19
Område Göteborg
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Bland annat: mötesrum och härliga terrasser
Objektsnummer 41947497

Beskrivning

På Teatergatan 19, intill livliga Avenyn ligger vårt mindre kontorshotell med familjär och personlig atmosfär. Detta är vårt guldkorn med två underbara terrasser att luncha och dricka kaffe på. Självklart kan du även utmana kollegor och kontorsgrannar i pingis under soliga dagar, eller välja att pausa en stund i hängmattan.

Just nu har vi ett ledigt kontor på 7 kvm vilket passar perfekt för er som är 1-2 personer och söker ett centralt och trevligt kontor. Kontoret har utsikt mot en av våra privata terrasser, vilket är underbart både under vinter-och sommarhalvåret. Som medlem hos oss ingår bland annat timmar att nyttja i våra mötesrum, wifi, städning och inbjudan till events, seminarium och nätverksträffar. Dessutom får ni fina medlemspriser hos våra utvalda samarbetspartners, som Gothia Towers, Nordic Wellness och Nyberg och Steinbrenner.

Vi tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själva välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor.

Varmt välkomna!

Omgivning

Anläggningen ligger centralt i Göteborg med trevligt utbud av både restauranger och butiker.

Kommunikationer

Bra förbindelser med Valand som närmsta hållplats.

Övrigt

I kontorshyran ingår el, värme, wifi och städning samt timmar varje månad att nyttja i våra mötesrum .Dessutom ingår självklart inbjudan till våra härliga events och nätverksträffar och ni får ta del av medlemspriser hos våra olika samarbetspartners. När solen tittar fram kan ni passa på att ta en paus i hängmattan på en av våra härliga terrasser.


Karta

Bilder på lokalen