Kontor, Teatergatan 19, Göteborg

  • 19 m²

Hyr ett kontor på trendiga Teatergatan – hos oss upplever du privata terrasser, härliga kontorsgrannar och stadens puls precis utanför porten.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 19 m²
Adress Teatergatan 19
Område Göteborg
Publicerad 2021-08-20
Kommun Göteborgs kommun
Hiss Ja
Ingår i hyra Bland annat: mötesrum och härliga terrasser
Objektsnummer 41947497

Beskrivning

Söker du kontor på en av Göteborgs mest sprudlande gator? 

Hyr ett kontor på härliga Teatergatan 19. Detta kontor passar perfekt för er som önskar en central adress där ni arbetar omgivna av andra spännande företag. I detta kontor finns det gott om plats för 3-4 personer och har fönster mot en av våra trevliga terrasser. Med tillgång till kontoret och anläggningen dygnet runt erbjuder vi en flexibel arbetsplats för dig och dina kollegor. Boka mötesrum på anläggningen eller vår andra anläggning vid Korsvägen - med ett kontor på någon av våra anläggningar har ni tillgång till alla våra kontorshotell, även i Stockholm.

I månadshyran ingår bland annat timmar att nyttja i mötesrummen varje månad, wifi, städning, inbjudningar till våra uppskattade events och aktiviteter samt förmånliga medlemsrabatter hos våra utvalda samarbetspartners.

Vi tar inga medlemsavgifter vilket gör det flexibelt att själva välja hur många ni önskar vara på plats på ert kontor.

Låter det intressant? Välkommen att kontakta oss, så bokar vi in en visning tillsammans!

Omgivning

Anläggningen ligger centralt i Göteborg med trevligt utbud av både restauranger och butiker.

Kommunikationer

Bra förbindelser med Valand som närmsta hållplats.

Övrigt

I kontorshyran ingår el, värme, wifi och städning samt timmar varje månad att nyttja i våra mötesrum .Dessutom ingår självklart inbjudan till våra härliga events och nätverksträffar och ni får ta del av medlemspriser hos våra olika samarbetspartners. När solen tittar fram kan ni passa på att ta en paus i hängmattan på en av våra härliga terrasser.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen